۶ روزه بینیمو عمل کردم هی حس میکردم ی چیزی مشکل داره تا ک سرحال شدم دیدم نمیتونم درست بخندم لب بالام کش میاد و دندونام معلوم نمیشه . خیلی اعصابم خورد شده . تو نت خوندم نوشته بود به احتمال خیلی زیاد خوب میشه اون چن درصد چی کسی هست ک بعد عمل خوب نشده باشه؟
مبارک باشه نترس عشقم تا ۶ ماه عین بچه هر روز رنگ عوض میکنه بعد یک سال دیگه عالی میشه البته ۶ مهه بعد خودشو نشون میده ولی یک سال بعد کل ورمش میخوابه ثابت میمونه پیش کدوم دکتر رفتی؟
❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433 دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عه یکی از دکترای مد نظر منه کارش خوبه مریضاشو دیدی چطور بودن؟ میگن ب سبک v عمل میکنه
منم فقط ب اینستا راضی نشدم رفتم حضوری زیباجوهاشو ک دیدم همه راضی بودن یعنی ی نفر نبود ک بد بگه فقط مشاوره اصلا درست معاینه نمیکنه و سرسری رد میکنه تا روز عمل دقیق بینیتو نگا میکنه این تنها نقطه ضعفی یود ک دیدم ... بینی قبل منم خیلی بزرگ بود و دکتر گفت بینیه سختیه و الان ک ورم داره و این حرفا ..ولی خیلیا بهم گفتن چقدررر بینیت خوب شده
منم فقط ب اینستا راضی نشدم رفتم حضوری زیباجوهاشو ک دیدم همه راضی بودن یعنی ی نفر نبود ک بد بگه فقط م ...
منم شانس عنم دماغم گوشتیه حالا اگه میگفتن دماغ گوشتی خوب عمل میشه دماغ من استخونی میشد من کارای محمدی مفردم خیلی دوست دارم البته به قول شما فقط تو اینستا دیدم
❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433 دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
منم شانس عنم دماغم گوشتیه حالا اگه میگفتن دماغ گوشتی خوب عمل میشه دماغ من استخونی میشد من کارای محمد ...
ارع شانس از منم کمی سرش گوشتی بود ولی بیسش استخوانی 🤣... مفرد ک دیگ همهه میشناسنش . منم قبل عمل رو ۳ تا دکتر گیر بود: مفرد .مقتدر و محمدخوانی .. ولی حضوری نرفتم مشاوره مفرد ک بتونم نظری بدم. به نظرم فقط اینستارو ملاک قرار ندید حتما حضوری برید بشینید با کسایی ک عمل کردن حرف بزنید چون دکترا همیشه بهتریناشو توی اینستا میزارن
اره شوهرمم همینو میگه دوتا مفرد داریما یدونه حمیدرضا یدونه امیر حسین من امیرحسین و میگم 😅 یعنی ب نظ ...
اها الان چک کردم کدومو میگید چرا ب نظر خوب میرسه اطلاعات زیادی راجبش ندارم . تنها پیشنهادم اینه پیش کریمیان نرید🤭اون روزی ک من عمل داشتم با چن نفر دوست شدم شماره اینا گرفتم ک قرار شد بعد عمل بگیم راضی بودیم یا ن . گویا ک زیاد راضی نبودن و میگفتن درد هم داریم . من اصلا درد نداشتم