2821
2789
عنوان

عشق واقعی

139 بازدید | 11 پست

اگه پسر خیلی حساس باشه در مورد رابطه و خانم نامزد کرده باشه و پسر فک کنه رابطه نداشته و با این شرایط با خانم ادامه بده آیا ادامه این رابطه صلاح هست؟(دوست داشتن و عشقشون واقعیه )

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیشه یا باید کامل از رابطه بکشه بیرون یا باید نگه و باهاش ادامه بده

قبلا نامزد کرده و با نامزد سابقش رابطه داشته ؟یا با این پسره نامزده و قبلا با یکی دیگع رابطه داشته؟ .باکرس؟

قبلا نامزد کرده و با نامزد سابقش رابطه داشته ؟یا با این پسره نامزده و قبلا با یکی دیگع رابطه داشته؟ ...

نه باکره نیست پردش ارتجاعیه اینو دوس داشت ولی با شخص دیگه ای نامزد کرد و ارتباط داشت

نه باکره نیست پردش ارتجاعیه اینو دوس داشت ولی با شخص دیگه ای نامزد کرد و ارتباط داشت

اگه قصدش با این ازدواجه بهش بگه پسره اگه بخوادش میمونه .یا نگه و بره ترمیم کنه .البته اگر برای گواهی سلامت بررن دکتر تشخیص میده .اگرم نمیخوان ازدواج کنن نگه اصلا 

اگه قصدش با این ازدواجه بهش بگه پسره اگه بخوادش میمونه .یا نگه و بره ترمیم کنه .البته اگر برای گواهی ...

قبل این با اون که دوسش داشته رابطه داشته اصلا بحث بکارت مطرح نیست بحث رابطه مطرحه 

قصدشون هم ازدواجه

خب اگر از اون خانواده ها نیستن و قرار نیست ببرنش قبل عروسی برای معاینه نگه .‌‌‌‌..یا همون موقع از دکتری چیزی نانه جور کنه که ارتجاعیه ...ولی بهش نشون نده فقط بگه یکبار ک رفتم دکتر برای عفونتم بهم گفت ک پردت ارتجاعیه و یا اینکه اصلا نگه ارتجاعیه بره ترمیم کنه .باعث میشه موقع عروسی یکمی خون بیاد 

نمیشه یا باید کامل از رابطه بکشه بیرون یا باید نگه و باهاش ادامه بده

گاهی وقتا باید صداقت داشت و پای حرفمون بمونیم 

جهان هستی درحال تحقق بخشیدن به تمامی “افکار”توست؛آگاه باش به چه می اندیشی! 🙏🏻🌸
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز