2777
2789
عنوان

شکایت از جراح بینی

2164 بازدید | 15 پست

سلام دوستان،من اسفند ماه پارسال پیش جراح بینی نوبت عمل زدم هزینه اون موقع ۸ میلیون تومن بود،بعد به من گفتن نهایتا اول اردیبهشت عمل میشید،خلاصه الان مهر ماه و من هنوز عمل نشدم!هزینه عملم شده ۱۲ میلیون تومن،هنوزم عمل منو به تعویق میندازن نه بخاطر شرایط خاصی ها...فک و فامیل ارجحیت دارن،به نظرتون میتونم ازشون شکایت کنم؟اخه ۴ میلیون ضرری که کردم هیچی!من همش بخاطر اینکه منتظر این دکتر بودم نرفتم پیش دکترای دیگه و کلللی انتظار کشیدم و همش گریه میکنم... خیلی اسیب روحی دیدم😭خیلی ناراحتم،همه کسایی که بعد منم اومدن عمل کردن،نمیدونم چیکار کنم،فک کنم فردا باید برم دریده بازی کنم دیگه...بنظرتون چیکار کنم؟دکترمم اقای نورمحمدی،خرم اباد ولی نوبت و یه اقایی به اسم بهرامی میده اگه دوستان خرم ابادی بشناسن....به شدت بی مسئولیتن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم منم مشکل داره بینیم خب. مشکل هم از خود جراح هست خیلی پیام دادم که چیکار کنم و... چون ایران نبودم کاری نمیتونستم بکنم اتفاقی بهشون گفتم که پس میرم از نظام پزشکی شکایت میکنم چون میترسن از نظام پزشکی خود دکترررر باهام از اینستای شخصیش تماس گرفت و گفت هروقت اومدین مجانی مجدد ترمیم میکنم و نیازی به نظام پزشکی نیست😁

میومدی تهران این همه دکتر خوب داره.انقدر وقتتم تلف نمیشد

دقیقا همین دوتا دکتر خوب تو تهران رفتم یک ماهه بهم نوبت دادن ولی چون دیگ پیش این منتظر بودم موندم دیگه پای همین😭😭😭

اوووه مگه مجبوری .میرفتی پیش یکی ذیگه . اصلا دیگه نرو پیشش. چرا اونجا هزینه عمل کمه. الان بیست تومن ...

اینجام همه دکترا همین حدودن ولی این هنوز اسمش اونقدرا در نرفته

عزیزم منم مشکل داره بینیم خب. مشکل هم از خود جراح هست خیلی پیام دادم که چیکار کنم و... چون ایران نبو ...

وای یعنی میتونن کاری کنن؟فداتشم مرسی بابت راهکارت💖

وای یعنی میتونن کاری کنن؟فداتشم مرسی بابت راهکارت💖

اره من چون بعد یکسال خونریزی بینی دارم و گوشت اضافی اورده و کمی انحراف پیدا کرده نمیتونم خوب تنفس کنم و قلبم میسوزه چون اکسیژن نمیرسه.احتمال ابطال مجوزش بود اینو یکی از فامیلامون که اتفاقا جراح داخلی هست بهم یاد داد