2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسی بهم دست نمیده 

برام مهم نیس  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

به منم‌ زیاد میگن😂😂 منم به این موضوع فک کردم ولی بعدش میگم هرجوری که هستم خوبم نظر دیگران راجب خودم برام مهم نیس کلا

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

به من خيلي گفتن و دوست داشتم، تازگي ها نه حس ميكنم شيطنت و بچه گي نكردم بديختي اينه اگه برگردم هم به عقب همينم كلا شر و شور بودن تو ذاتم نيست

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

ببین اصلا نگران نباش من یکیو میشناسم یه کیس فوق‌العاده ایده آله الان البته قصد ازدواج نداره ولی کلا همیشه از دخترای آروم خوشش میاد مطمئنم هستم موقعی که میخواد برای ازدواج انتخاب کنه یه دختر آروم رو انتخاب می‌کنه چون کارش هم سخته حوصله جیغ جیغ و شیطنت نداره، کلا بدون مردای آدم حسابی تر که کار و سمت درست درمون دارن دنبال دختر آرومن که آرامش بگیرن چون کارشون سخته