fati_gol مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18947 عنوان اینستاگرام 60 بازدید | 9 پست اگه وارد پیج شخصی بشیم اونوقت تو اینستا فعال باشه متوحه میشه ما وارد حساب کاربریش شدیم ؟بهش ایمیل یا پیامی میره؟ به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 1400/07/02 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19976 متوجه نشدم اگه استفاده کنی پم هوایی که بهش اومده سین کنی یا آستوریا نگاه کنی پست اینا لایک کنی متوجه میشه در غیر این صورت نه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
monaa_1998 عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5352 نه مگر اینکه استوری هاشو ببینی وگرنه پست هاش رو ببینی متوجه نمیشه البته اگه پستش ویدیو یا کلیپ باشه آیدیت توی ویوهاش معلوم میشه ✨🤍...Be what you are
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19976 متوجه نشدم اگه استفاده کنی پم هوایی که بهش اومده سین کنی یا آستوریا نگاه کنی پست اینا لایک کنی متوجه ... چقدر غلط املایی 😐😐😐 خدایی کار کیبوردههه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
fati_gol مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18947 متوجه نشدم اگه استفاده کنی پم هوایی که بهش اومده سین کنی یا آستوریا نگاه کنی پست اینا لایک کنی متوجه ... اها یعنی وارد حساب کاربری بشم تا اعلان های جدیدش رو نبینم متوجه نمیشه؟ به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19976 اها یعنی وارد حساب کاربری بشم تا اعلان های جدیدش رو نبینم متوجه نمیشه؟ دقیقا هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
fati_gol مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18947 نه مگر اینکه استوری هاشو ببینی وگرنه پست هاش رو ببینی متوجه نمیشه البته اگه پستش ویدیو ... منظورم متوجه نشدی من رمز و اسم کاربری کسی رو دارم اگه اینستاش رو گوشیم نصب کنم ببینم چه خبره متوجه میشه یا نه به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
fati_gol مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18947 دقیقا مرررسی به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....