2777
2789
عنوان

اینستاگرام

60 بازدید | 9 پست

اگه وارد پیج شخصی بشیم اونوقت تو اینستا فعال باشه متوحه میشه ما وارد حساب کاربریش شدیم ؟

بهش ایمیل یا پیامی میره؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متوجه نشدم اگه استفاده کنی پم هوایی که بهش اومده سین کنی یا آستوریا نگاه کنی پست اینا لایک کنی متوجه میشه در غیر این صورت نه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

متوجه نشدم اگه استفاده کنی پم هوایی که بهش اومده سین کنی یا آستوریا نگاه کنی پست اینا لایک کنی متوجه ...

چقدر غلط املایی 😐😐😐 خدایی کار کیبوردههه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

متوجه نشدم اگه استفاده کنی پم هوایی که بهش اومده سین کنی یا آستوریا نگاه کنی پست اینا لایک کنی متوجه ...

اها یعنی وارد حساب کاربری بشم تا اعلان های جدیدش رو نبینم متوجه نمیشه؟

اها یعنی وارد حساب کاربری بشم تا اعلان های جدیدش رو نبینم متوجه نمیشه؟

دقیقا 

نه مگر اینکه استوری هاشو ببینی  وگرنه پست هاش رو ببینی متوجه نمیشه  البته اگه پستش ویدیو ...

منظورم متوجه نشدی 

من رمز و اسم کاربری کسی رو دارم اگه اینستاش رو گوشیم نصب کنم ببینم چه خبره متوجه میشه یا نه