2777
2789
عنوان

تا حالا شده...؟

78 بازدید | 17 پست

تا حالا شده معنی تو ک نیستی هوا ب جوریه انگار خفس رو درک کنین؟امروز دوست پسرم از سربازی زنگ زد روز دومش بود دیروز ازش خبر نداشتم چون تو خونه بودم داداشم بود فقط تونستم با ی اره و خدافظ جوابشو بدم دلشو شکوندم گف من ۱۰ دقس تو صفم ک زنگ‌بزنم چرا اینجوری ج میدی حرف نمیزنی😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تحت فشاره باهاش خوب صحبت کن

واس همونه ک دلم‌مبسوزه میدونم شرایطش سختا ولی نشد از اون موقه همش‌گریه میکنم تا فردا اگ‌بتونه زنگ‌بزنه من منفجر میشم بدون اون همش دارم خوابشو میبینم امشب دیگ‌نمتونم‌بخابم‌حتی انقد وقتی داش میرف بم‌مف زنگ‌زدم توروخدا ج بده تنها امید من تویی😭😭

اشکال نداره عزیزم .. دوباره تماس میگیره از دلش در بیار

😭😭😭ولی عزیزم‌من‌تا فردا یا پس فردا ک بزنگه دق میکنم همش‌میگف بقران نبود خانوادم مهم نیس این ۵۶ روزی ک نمیتونم با تو حرف بزنم دیوونم‌میکنه الان من اینجوری کردم کاش اصن زنگ‌نمیزد ک اینجوری جوابشو بدم چرا انقد باید ی دختر تو خانواده تحت فشار داداشش باشه

😭😭😭ولی عزیزم‌من‌تا فردا یا پس فردا ک بزنگه دق میکنم همش‌میگف بقران نبود خانوادم مهم نیس این ۵۶ رو ...

درکت میکنم عزیزم 

نمیتونی وقتی زنگ میزنه به یه بهونه بری تو‌ اتاق ؟ 

منم تو خونه نمیتونم تلفنی حرف بزنم میفهمم چ میگی 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
اینطوری میخوای زندگی کنی ؟ سر هر چیز مسخره کم بیاری؟

اخه ما ۵ ساله باهمیم تا حالا نشده اینجوری کم حرف بزنیم روزای اوله اعصابم بهم ریختس طول میکشه عادت کنم دلم میسوزه چون جای بدیه با این ک پرستاری خوندیم ولی توقع نداش جای ب اون بدی بیفته دو هفتس داره دیونه میشه اوخ زنگیده من اینجوری ج دادم واس این خیلی دلم میسوزه خودش تحت فشاره من بدتر در عوص اینک کمکش کنم بدتر کردم وقتی قطع کرد خیلی ناراحت بود

درکت میکنم عزیزم  نمیتونی وقتی زنگ میزنه به یه بهونه بری تو‌ اتاق ؟  منم تو خونه نمیتونم ...

ممنون عزیزم😭❤چرا عزیزم ولی دیر متوجه شدم داره گوشیم زنگ‌میخوره گفتم فقز سریع جوابشو بدم ک قطع نشه چون ی طرفس من‌نمیتونم‌بزنگم اونم‌گناه داره منتظر بمونه این چن وق سر مکان سربازیش خیلی اذیت شد اوخ من‌نمک رو زخم شدم...😭ولی اتاقم خوب نمیشه بلند حرف زد...بازم بعتر از تو خونس

[QUOTE=209186567]اخه ما ۵ ساله باهمیم تا حالا نشده اینجوری کم حرف بزنیم روزای اوله اعصابم بهم ریختس ...

منم بیام با منم حرف بزنی؟ 😶

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …