2777
2789
عنوان

رشوه😩😶

167 بازدید | 12 پست

من دو تا سوال دارم خوشحال میشم (محترمانه) نظرتون رو بگید 💚

اینکه میگن باید پول بدی تا بهت نقش بدن یعنی حدود چه مبلغی؟(مثلا ۱۰۰ میلیون تا۲۰۰)

دوم اینکه دوستانی که انگلیسی خوندن بعد چند وقت بدون لهجه حرف زدید؟

پیشاپیش سپاس💚

درمورد نقش‌نپیدونم

معمولا بجای پول بدن طرف رو میخان گمونم

درمورد انگلیسی لهجتو نسبت به کی میخای بسنجی خب

نسبت به یه امریکایی یا ایرانی😐

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمورد نقش‌نپیدونم معمولا بجای پول بدن طرف رو میخان گمونم درمورد انگلیسی لهجتو نسبت به کی میخای بس ...

😐💔 / واسه دومی منظورم اینکه بعد چند وقت بدون لهجه میشه انگلیسی حرف زد (جوری که تو ذوق نزنه)

گلزار؟😩 نه واسه شروع میخوام :|

جو سینما خیلی کثیف شده . افشاگری های امین فردین رو در یوتیوب ببینید متوجه میشید . از آکادمی تئاتر شروع کنیدپله پله برید جلو یک شبه رفتن جلوی دوربین خوب نیست  

جو سینما خیلی کثیف شده . افشاگری های امین فردین رو در یوتیوب ببینید متوجه میشید . از آکادمی تئاتر شر ...

از تئاتر که حتما شروع میکنم (: ولی به هر حال ترجیح میدم پول بدم تا از راه های دیگه وارد بشم

از تئاتر که حتما شروع میکنم (: ولی به هر حال ترجیح میدم پول بدم تا از راه های دیگه وارد بشم

شما حتما علاقه دارید به بازیگری ، پس یک نگاه بندازید به کسایی که پول دادن و نقش گرفتن چقدر حس بدی به آدم منتقل میکنن . مثلا در سریال اخیر زخم کاری بازی جواد عزتی و اون پسری که نقش پسرش رو بازی میکرد مقایسه کنید اصلا معروف نمیشن این آدما

شما حتما علاقه دارید به بازیگری ، پس یک نگاه بندازید به کسایی که پول دادن و نقش گرفتن چقدر حس بدی به ...

به هر حال باید از یه جایی شروع بشه ... منم قرار نیست از همون اول برم با جواد عزتی کار کنم که :| به هر حال تا دو سال دیگه باید شروع بشه .... . قطعا اگه تو تئاتر متوجه بشم استعداد ندارم ادامه نمیدم