2777
2789
عنوان

یه حرف خوب بزن

193 بازدید | 24 پست

از استرس بدنم یخ کرد فکر کنم استرس اول مهره امسال سال کنکورمه هزینه بالایی هم کردم ... میترسم گند بزنم 

(رشته امم انسانیه:) ) 

اگه میخوای یه حرف خوب بزنی چیه؟ چیزی که از تجربه ات به دست امده باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول از همه امیدت به خدا باشه،از ته قلب از ته ته ته قلب بهش توکل کن مطمئن باش بهترینا برات رقم میخوره.تو فقط تلاش کن و تلاش کن همین 

ذهنتو درگیر اخبار مختلف نکن  فقط تمرکزتو بزار رو خوندن بع اینکه نتیجه بد میشه هم ابدا فکر نکن 

مطمئن باش هیچچچچچچ تلاشیییی بی نتیجه نمیمونه 

منم کنکوری هستم 

استرس = گند زدن به همه چیت من ازمون مدارس داشتم خیلی خوندم استرس گند زد توش نمونه اصلا درس نخوندم اس ...

من خودمم نمونه میخونم اتفاقا و دقیقا بددن هیچ قصدی ازمون دادم و هیچی هم نخونده بودم که قبول شدم ... 

اما کنکور ... برام نمیدونم چرا انقدر ترسناک شده

استرست اگه باعث میشه بهتر وبیشتر بخونی خب اوکی ولی اگه مانع راهت میشه یه فکری براش بکن برو روانشناس هرچی بعدشم 9 ماه وقت داری نه فک کن خیلی زیاده که تنبلی کنی نه فک کن کمه که بگی نمیرسم کلی خودتو اذیت کنی یه تایم خیلی خوبه که اگه با برنامه ازمونت همراه باشی خوب و با کیفیت بخونی تست زیاد بزنی جا نمونی زیاد از ازمون تداوم داشته باشی نا امید نشی و خیلی خوب ادامه بدی چرا موفق نشی ؟