2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 49 پست
واقعا؟؟؟؟

بخدا من خیلی لاغر شدم از روزی نصف قرص شروع کردم به روزی سه تا رسوندم هرکی منو میبینه میگه خیلی خوش اندام شدی ، بعدش متفورمین همه چربی های اضافی را آب میکنه و اصلا صورت را هم لاغر و بد فرم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهطوری مصرف کردی؟؟؟چند میخریدی؟؟؟

خیلی ارزونه

من یک ورقش ده تومنه 

وسط غذا مصرفش کن روزی نصف قرص شروع کن تا یک هفته اگه دیدی تهوع و سردرد نداشتی هفته بعد روزی یک قرص و همینطوری هر هفته روزی ی نصف را اضافه کن به سه قرص در روز که رسیدی بعد از دو هفته کامل تاثیرشو میبینی

خوبه که

روم به دیوار ببخشید که اینو میگم با مصرف این قرص دفع بدنت بالا میره بخصوص هفته اول این بخاطر اینه که همه ی سموم و مواد زائدی که باعث چربی و تعریق بدبوی بدن میشه دفع میشن.

همراه این قرص تا میتونی میوه ی سیب هم بخور اونوقت بدنت کوچکترین عرقی هم اگر داشته کلا از بین میره

بله ایرانیش متفورمین خارجیش گلوکوفاژ میگن خارجیش باشه اصلا حالت تهوع نمیگیری ولی من ایرانیشو مصرف ...

عزیزم میشه بدون تجویز دکتر مصرف کرد؟ عارضه خاصی نداره؟ ربطی داره به مجرد یا متاهل بودن؟

عزیزم میشه بدون تجویز دکتر مصرف کرد؟ عارضه خاصی نداره؟ ربطی داره به مجرد یا متاهل بودن؟

بله بدون تجویز دکتر هم میشه مصرف کرد هیچ عارضه ای هم نداره.

راستش خواهر من گفت باعث بالارفتن رابطه جنسی میشه واسه همین گفتم اگر مجرد باشید بهتون نگم .

بله بدون تجویز دکتر هم میشه مصرف کرد هیچ عارضه ای هم نداره. راستش خواهر من گفت باعث بالارفتن رابطه ...

از لحاظ رابطه جنسی منم خیلی گرم تر شده بودم 

کلا فعالیت همه دم و دستگاه بدن را بالا میبره و خیلی خوبه.

الان شوهر من هم باشگاه میره هم این قرص را مصرف میکنه خیلی موثر بوده رو تعادل وزنش