2789
عنوان

خداااااا

198 بازدید | 40 پست

سلام من یه پسرم به احتمال زیادامشب نتایج کنکور میاد اومدم اینجا بگم برام دعا کنید حقوق دانشگاه علامه طباطبایی تهران روزانه رو بیارم رتبم هم بد نشد ۳۷۳ منطقه ۲ شدم.اگه حقوق علامه رو نیارم باید برم فرهنگیان😔.میگن فرهگیان برای پسر خوب نیست که قراره یه زندگی رو بچرخونه دعا کنید برام

کی گفته امشب میاد 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشاءالله خیره 💛

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

برات ۵ایه از سوره مبارکه طه میخونم 💛

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

حالا چراعلامه این همه دانشگاه حتما باید بیاین تهران؟،؟مگه تهران چی داره  ک بقیه شهرانداره😕

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

برات بهترین ها رو آرزو دارم 

زرنگ که باشی از فرهنگیان هم میشه پول در آورد خیلی 

خیال کردی مافیا کنکور از چی شروع کردن از یه دبیری ساده و الان با گردش مالی میلیاردی

اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر!