2777
2789
عنوان

بیماری گال

292 بازدید | 5 پست

سلام دوستان .دخترم ۱۵ ماهشه درگیر بیماری گال شده .حدود ۳ ماهه .تا الان حدس دکتر حساسیت غذایی بوده .بدن دخترم خیلی زیاد شده و پر از جوش و دلمه های بزرگ شده .تو سر و صورتشم داره .خارش شدید گرفته .

ی دوره پرمترین استفاده کردیم سه نفریمون‌.بعد ۳ روز هنوز سر دخترم ی کم میخاره .ممکنه هنوز حشره ها نمرده باشن .تموم خونه رو دارم‌میشورم و نظافت کردم .حالا باید چیکار کنم‌.خیلی نگرانم 

برو تو گوگل سرچ کنی بنظرم بهتره اخه اینجا کسی چه میدونه .البته ماشالا الان همه واس خودشون یه پا فوق متخصص هستن تو هر زمینه ای .ولی بهتره اون کارو بکنی زیاد به حرف دیگرانم گوش نکنی

خوب شدین؟ لطفا بگو چی استفادہ کردین من ھر چی استفادہ میکنم خوب نمیشم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شدین؟ لطفا بگو چی استفادہ کردین من ھر چی استفادہ میکنم خوب نمیشم

سلام عزیزم .بله خوب شدیم بعد از ی دوره سخت .مخصوصا واسه دختر یکسالم ..تمام اباس هامون تا یکماه تو پلاستیک بودن .میشستم دوباره میذاشتم .سم گال خریدیم و تمام خونه لباس پتوها.زدم .دو شب درمیون پتوها رو عوض میکردم و میشستم .لباسشویی با آب داغ میشستم .پماد گال تا ۳ هفته استفاده کردیم .انشالله ک خوب بشی 

سلام عزیزم .بله خوب شدیم بعد از ی دوره سخت .مخصوصا واسه دختر یکسالم ..تمام اباس هامون تا یکماه تو پل ...

چہ پمادی میزدین؟ خودتون و بچہ یہ پماد میزدین؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم