2777
2789

نمیشه بگی کلا درصد شیمیم چنده چون تو هر آزمون و کنکور هر سال فرق میکنه

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبیش مثلا از کنکورای سال گذشته؟

نمیشه حتی تقریبی گفت

مثلا کنکور دو سال پیش راحت ۹۰ ۱۰۰ میشد زد ولی کنکور سال پیش که من دادم درصد ۵۰ ینی شاهکااار...

با تفاوت یک سال ... 

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

منظورت چیه؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
پس اینایی که رتبه حساب میکنن چجوری درصددد میگیرننن

با مقایسه با درصد شرکت کننده های کنکور همون سال 

وگرنه با ۴۰ درصد شیمی سال ۹۹ میشد پزشکی آورد در حالیکه تو سال ۹۸ فک کنم به زور رتبه ی ۳۰۰۰۰ آورد یا بدتر

درصد گیری کنکور از کجا بدونم هردرسیو تقریبا چند درصد میزنم

تخمین درصد هیوا 

اما اگه منظورت اینه که واسه رشته مدنظرت چه درصدی لازمه نمیشه حساب کرد 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
ینی انقد سخت شده؟؟

هیچ پیش بینی ای نمیشه کرد سال ۹۸ خیلی ساده بود و این بد بود چون هر ۱ سوال ممکن بود تورو از دور کلا خارج کنه ولی سال ۹۹ یهو سخت شد خیلیم سخت شد و این به نفع کسی بود که واقعا درسخون بود و سال ۱۴۰۰ هم سخت بوده