2777
2789
عنوان

اعلام نتایج

282 بازدید | 18 پست

من خودم خیلی خیلی استرس دارم و نگرانم 

ولی واقعا از صمیم قلب دعا میکنم هرکسی که اون صفحه روقراره  باز کنه از ته دل شاد بشه 

نمیدونم چرا ولی دلم خاست اینو بگم من پارسال با اینکه انتظار قبولی داشتم مردود شدم و خیلی خیلی داغونم کرد خیلی سخت تونستم خودمو جمع کنم و دوباره برگردم ب این راه 

اما میخام بگم رفیق حتی اگه خدایی نکرده مردودی دیدی خم ب ابروت نیار حق داری درحد یکی دوروز ناراحت باشی اما زودتر ب خودت بیا و برگرد ب بازی قطعا اگه راهه درست بری همه چیز بهتر میشه باور کن تو قراره ب ادم بهتری تبدیل بشی و بعد پا تو اجتماع بزاری کم نیار جا نزن هر اتفاقی ک افتاد 🙂

باید بگم امسال واقعا پشیمون نیستم از اینکه پارسال قبول نشدم 

خدا پشت پناه همگی التماس دعا💗

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
نتایج چی ؟

کنکور ۱۴۰۰

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باریکلا عزیزم ...منم ی روزی تواین شرایط بودم اما باختم خودمو انشاالله هیچکی هرگز ناانید نشه و همیشه قوی راهتونو ادامه بدید...قبول شدی؟🤩

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
کنکور ۱۴۰۰

کازشناسی ؟ اوف ارشد چرا نمیاد . خسته شدم که

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

همین که پشیمون نیستی خودش عالیه امیدوارم به اون چیزی که میخوای برسی

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
باریکلا عزیزم ...منم ی روزی تواین شرایط بودم اما باختم خودمو انشاالله هیچکی هرگز ناانید نشه و همیشه ...

مرسی مهربون 

ن گلی هنوز نیومده فردا میاد احتمالا گفتم قبلش بگم ک هرکسی خدایی نکرده تو این شرایط قرار گرفت کمتر سختش بشه

شما ارشد داشتین ؟چه رشته ای؟

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

اره 

خب ارشد امسال آزمون تعویق داشت طبیعیه ک دیر بیاد 

مال ما غیر طبیعی 🤕

همین که پشیمون نیستی خودش عالیه امیدوارم به اون چیزی که میخوای برسی

مممنونم انشالله 💗

چه رشته ای میخوای بری🙃

پیرا پزشکی

البته رتبم خیلی لب مرزه نمیدونم میشه یا ن توکل بخدا

مرسی مهربون  ن گلی هنوز نیومده فردا میاد احتمالا گفتم قبلش بگم ک هرکسی خدایی نکرده تو این شرای ...

انشاالله اونی رو ک کمترین احتمالو دادی و بیشتر از همه دلت میخوادش با باز شدن صفحه خودشو نشون بده و چهارساله پر از خاطره و شادی و تجربه رو به ارومی بگذرونی ...هیچی مثل لذت و خاطره دانشگاه نمیشه البته من دوسالشو بخاطر کرونا خونه بودم تو خونه فارغ شدیم اما بازم خداروشکر

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد