2777
2789

ن نمیخاد ناشتا باشی مقانه رو نمیدونم حالا چرا سونوی واژینال

خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما تا حالا دادی واژینال؟درد داده؟استرس دارم

بله عزیزم من آی وی اف کردم تا حالا صدبار سونو واژینال شدم

بعد بارداری هم سه بار

اصلا درد نداره خیلی هم راحته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بله عزیزم من آی وی اف کردم تا حالا صدبار سونو واژینال شدم بعد بارداری هم سه بار اصلا درد نداره خیل ...

خیلی میترسم،بعد من شیاف استفاده میکنم اون روزی که میخوام سونو بدم شیافمو استفاده کنم عیبی نداره؟

خسته ترینم
خیلی میترسم،بعد من شیاف استفاده میکنم اون روزی که میخوام سونو بدم شیافمو استفاده کنم عیبی نداره؟

اصلا ترس نداره درد هم نداره

اول سونو بشو بعد شیاف بزار

منم روزی دوتا شیاف میزارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

چرا ای وی اف کردی؟بچه نداری اصلا؟

همسرم مشکل اسپرم داشت طبیعی بچه دار نمیشدیم

نه ندارم الان ۹ هفتمه دعا کن سالم بغلش کنم

همسرم مشکل اسپرم داشت طبیعی بچه دار نمیشدیم نه ندارم الان ۹ هفتمه دعا کن سالم بغلش کنم

انشالله نی نی خوشگلت و سالم و سلامت بغل میکنی،توکلت به خدا باشه خدا هوای هممون و داره خودش بخشندس،خواهر من شوهرش اسپرمش صفر میشه کاری کرد؟

خسته ترینم
انشالله نی نی خوشگلت و سالم و سلامت بغل میکنی،توکلت به خدا باشه خدا هوای هممون و داره خودش بخشندس،خو ...

مرسی گلم همچنین

عزیزم همسرم منم اسپرمش صفر بود پیگیر بشن واسه آی وی اف ان شاالله خدا بهشون نی نی بده

هزینش زیاد میشه ای وی اف؟

من تا الان ۴۰ میلیون خرج کردم هزینه ها بالاس

اگه بیمارستان دولتی برن کمتر میشه