2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیزر رفتم چند درجه روشن شد  لایک

لیزر جواب میده واقعا؟ کشاله ران درد نداره؟ و اینکه میشه فقط یه قسمت و رفت چند جلسس؟ هزینشم بگی ممنون میشم ببخشید خیلی سوال پرسیدممم 

کرم خاویار برند لدورا

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
لیزر جواب میده واقعا؟ کشاله ران درد نداره؟ و اینکه میشه فقط یه قسمت و رفت چند جلسس؟ هزینشم بگی ممنون ...

خیلی روشن نمیکنه ها ولی چند درجه روشن میکنه 

اصلا لیزر درد نداره فقط این جلسه های آخر ک درجه حرارت و میبره بالا ی ذره درد داره ک قابل تحمل 

بله هر قسمت از بدن و دوس داری میتونی بری 

۷.۸ جلسه ک باید بری هر ماه بعدش میشه ی ماه در میون بعدش چند ماه چند ماه 

گلم هزینه ها فرق میکنه مثلا کجا رو میخوایی دستگات چی باشه شهر بزرگ کوچیک اینا همه تاثیر داره 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
خیلی روشن نمیکنه ها ولی چند درجه روشن میکنه  اصلا لیزر درد نداره فقط این جلسه های آخر ک درجه ح ...

مرسی عزیزم فکنم ادم ادامه بده و زیاد بره بیشتر روشن شه من برا کشاله ران میخوام تهران هستیم از یه طرف هم روم نمیشه برم 😅😅

مرسی عزیزم فکنم ادم ادامه بده و زیاد بره بیشتر روشن شه من برا کشاله ران میخوام تهران هستیم از یه طرف ...

آره من ک راضی ام ن بابا چرا روت نشه اونا عادی براشون واسه شمام کم کم عادی میشه 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱