2777
2789

برای نوجون های دختری که فعلا درسشون تموم نشده اما تا اون زمان  میخوان مستقل بشن و یه کسب در آمدی  داشته باشن  در کناردرس چه کاری پیشنهاد میکنید میشه بگین لطفا 

میشه‌لطفا‌برام‌دعا‌کنی‌بهش‌برسم‌قشنگم؟🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بتونی داروخونه کار کنی عالیه اگه دوره هاشو بری و بتونی اونجا کار پیدا کنی. یا منشی و کارای اداری تو بعضی شرکت ها و دفترها هم بد نیس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

کارهای اینترنتی چون امنیت بالایی داره و وقت ادمو نمیگیره مخصوصا تو ک محصلی

زندگی جاریست...😍                                                     شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻‍♀️😂
اگه بتونی داروخونه کار کنی عالیه اگه دوره هاشو بری و بتونی اونجا کار پیدا کنی. یا منشی و کارای اداری ...

اینا خوبه ولی برای ایشون ک داره درس میخونه مناسب نیس وقت گیره 

باید کاری باشه ک نخاد بیرون بره بتونه درآمد کسب کنه کنارش ب درسش لطمه نزنه

درسته؟

زندگی جاریست...😍                                                     شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻‍♀️😂
اگه بتونی داروخونه کار کنی عالیه اگه دوره هاشو بری و بتونی اونجا کار پیدا کنی. یا منشی و کارای اداری ...

درس میخونه مدرسه میره. چجوری داروخونه کار کنه؟

بعد ی سوال دیگه داروخونه کار کنی دوره باید بری ؟چجوریه

میشه توضیح بدی 

ببین گلم ی کارایی هس اگ خیاطی بلد باشی خیلی خوبه 

مثلا کار برش خورده بهت میدن تو میدونی 

کم کم بگیر ک هم خسته نشی هم وقتت گرفته نشه

استارتر اجازه هست یه اسکرین کار در منزل بذارم تاپیکت 

خیلی جدیده توی تلگرام دادن 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
اینا خوبه ولی برای ایشون ک داره درس میخونه مناسب نیس وقت گیره  باید کاری باشه ک نخاد بیرون بره ...

بله ولی الا که فعلا همه چیز مجازی شده و اگه هم بتونه ساعتای تنظیم کنه بره اینا براش سابقه خوبی میشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم