2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا اگه طرف دیگه نخواد بچه دار شه میگن خوبه که هر دو سینه رو تخلیه کرد و رحم و تخمدان رو بردارن و بعد عمل زیبایی سینه انجام میدن جوری که کاملا شبیه به سینه خود ادم هست 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

من خیلی از اشناهامون سینه هاشون و زیر بغلشون رو تخلیه کردن سالهااااااااست حالشون خوبه خدا رو شکر 

علم پیشرفت کرده دیگه خدا رو شکر

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

من ۸ جلسه هست با عوارض شدید دارم شیمی درمانی میشم سینم خیلی بزرگ شده بود بعد ۸ جلسه خیلی اندازش فرق نمی کنه دکتر میگه جواب داره میده می خواست ببینم امیدی هست حفظ بشه

من خیلی از اشناهامون سینه هاشون و زیر بغلشون رو تخلیه کردن سالهااااااااست حالشون خوبه خدا رو شکر&nbs ...

مادر منم سه تا توده بود دوتاش خوش خیم یکیش بدخیم که سینشو کامل برداشتن اواخر ۹۷دکترش گفت به هیچ وجه ال دی و اینا نخوره 

من ۸ جلسه هست با عوارض شدید دارم شیمی درمانی میشم سینم خیلی بزرگ شده بود بعد ۸ جلسه خیلی اندازش فرق ...

خدا سلامتی بهت بده عزیزم تا میتونی مایعات بخور اون مواد دفع بشه راستی پودر سنجد با شیر حتما بخور بعدا استخون درد نگیری 

خدا سلامتی بهت بده عزیزم تا میتونی مایعات بخور اون مواد دفع بشه راستی پودر سنجد با شیر حتما بخور بعد ...

تهوع دارم نمی تونم شیر بخورم خیلی سخته برام دعا کنید

مادر منم سه تا توده بود دوتاش خوش خیم یکیش بدخیم که سینشو کامل برداشتن اواخر ۹۷دکترش گفت به هیچ وجه ...

اره علت هورمونی داره اخه خیلی از توده ها 

از اینترنت سرچ کن خیلی خوراکی ها واسه جلوگیری از سرطان خوبن مثل کلم شلغم سیر زنجفیل لیمو تازه زردچوبه دارچین 

تهوع دارم نمی تونم شیر بخورم خیلی سخته برام دعا کنید

من شنیدم شیر خیلی خوب نیست اخه به گاو ها هورمون میدن اثر میذاره رو بدن

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز