شنبه پیش قرار شد سفارشامون پنجشنبه برسه اما نرسید هیچ پیامی هم نیومده دلیلش چی میتونه باشه؟
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
با گوشی دوستم سفارش دادیم خدایی اعصابم بهم ریخت میگه بلد نیستم والا قبلا برا خودم سر وقت اوردن
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خب تو قسمت پیگیری محصولات میتونی ببینی سفارشات تو کدوم مرحله اس اگرم ی روزی دیر بفرستن حتما پیام میدن و عذرخواهی میکنن ولی میتونی زنگ بزنی پشتیبانی و بپرسی ازشون
خب تو قسمت پیگیری محصولات میتونی ببینی سفارشات تو کدوم مرحله اس اگرم ی روزی دیر بفرستن حتما پیام مید ...
فعلا ک هیچ پیامی ندادن