2777
2789
عنوان

نامزدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 18 پست
خب عزیزم انقد دم دست باشه هروقت دلش خاست بتونه بیاد باهات حرف بزنه معلومه همینجور بی تفاوت میمونه مث ...

چشم،مرسی که بی تفاوت نمیگذرین و کمکم میکنید،و همینطور همه ی عزیزان

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
😐 ایطور نیستم ولی شاید اون اینطور فکر میکنه!من که بهش نمیگم بیا پیش من،تلوزیون نببن تفریح نکن با خا ...

ميدونم ولي مردا بفهمن يكي انقد ميخوانشونو منتظرن از خود بي خود ميشن 

حتي اگ منتظري بهش نگو من هر ثانيه منتظر توام 

تو اونو منتظر بذار 

بذار اون عطش ارتباط داشتو داشته باشه 

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم،مرسی که بی تفاوت نمیگذرین و کمکم میکنید،و همینطور همه ی عزیزان

قربونت عزیزم انشالله رابطتتون عالی شه

ازین به بعدم سر ساعتی که گفت منتظرش باش نیومد برو به کارات برس خودش درست میشه❤️

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

دقیقا ماهم الان 1ساله که عقدیم نامزدم همینکارارو میکنه ولی من طاقت ندارم مث خودش باشم تا وقتی که قول داده فلان ساعت منتظر میمونم زنگ مزد خودم انقد زنگ میزنم که جواب میده مثلا میگه خوابم برده یا بهم میگف میرم بخوابم با اینکه یه ساعت بعدشم آنلاین بود ولی خب یه چن بار مت خودش رفتار کردم خوب شده بود ولی الان باز مث قبل مثلا تو هم یکروز کامل بهش زنگ نزن تا یه هفته ببین اون چن بار زنگ میزنه وقتی ببینه تو زنگ نمیزنی مطمئن باش خودش اینکارو میکنه چون میدونه تو همش اینکارو میکنی با خودش میگه هر وقت برم قبوله اهمیت نده من الان پوست و استخون شدم سره بحث در مورد این موضوع دیگه الان عادی شده تقریبا برام

فقط خدا