2777
2789
عنوان

نامزدم...

334 بازدید | 18 پست

از یه سری رفتاراش دیگه دارم اذیت میشم،یکیش اینه که وقتی پیش هم نیستیم مثلا قراره فلان ساعت بیاد اقلا دو سه ساعت بعدش میاد و پیام میده و میگه خوابم میاد بریم بخوابیم؟!

یا مثلا وسط حرفام بهونه(میگم بهانه چون فهمیدم بهانست)میتراشه و میره یا مثلا اگه میگه میرم شام بخورم،ناهار،صبحانه یا هرچی،به این بهانه تا دو ساعت سه ساعت یا حتی بیشتر منتظرم میزاره،اصلا براش انگار مهم نیست من منتظرم،یا خودشو موظف نمیبینه بیاد،هروقت بخواد میره و‌میاد مهم نیست به من گفته نیم ساعت دیگه میام میره سامشو چهل دقیقه طول میده،بعدشم فکر نمیکنه وقتی به من گفته میاد باید بیاد،اگه دوست داشت تلوزیون میبینه،یا میخوابه و... بارها بهش گفتم اقلا منو منتظر نزار برو تاوزیون ببین اینکارو کن اونکارو کن بیا خبر بده نمیام یا میخوام یه کاری انجام بدم،باور کنید دیگه موندم انقدر سر این قضایا بحث کزدیم و هنوزم براش بی اهمیته

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بد قوله شوهرت

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

باهاش صحبت کن بگو من از این کارات ناراحت میشم و دوست ندارم 

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدقول و بی مسئولیت 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

اره واقعا منم از این رفتار و بدقولی و بی اعتنایی بدم میاد و طوری بهش میفهمونم ک دفعه بعد اولویتش قبل شکمش من باشم 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر کنم هنوز تو دوران مجردیش مونده یا فکر می کنه تو مثل دوستاش یا خانوادشی.فکر می کنه که باید به این کاراش عادت کنی راحت جلوت رفتار میکنه.

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش غم مهمان همیشگی من نبود،کاش زندگیم  فقط با خیالت طی نمیشد
باهاش صحبت کن بگو من از این کارات ناراحت میشم و دوست ندارم 

صد هزار بار حرف زدم،منم مثلا دلم نمیاد بی تفاوت بشم منم رایطه رو سرد تر و کم کیفیت تر کنم،دلم نمیاد بیخیال بشم برم مثلا درس بخونم با اینکه شاغل و دانشجو هستم و... میمونم منتظر که اگه اومد و خواست حرف بزنه باشم،دوست ندارم منم لج کنم و باعث دوری بیشتر شه بارها به زبون خوش بهش گفتم...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بنظر من اصلا با همیچین کسی ازدواج نکن من شوهرم همینحوریه رفتارش نسبت به من اصلا به من اهمیت نمیده من همیشه ت خونه تنهام و اون همیشه خونه مامانشه یا خونه داداشش میره با بچه هاش بازی میکنه اصلا براش مهم نیس که من ت خونه تنهام و چشم انتظاری که بیاد هرچی باهاش دعوا میکنم که اینقد منو تنها نزار نرو براش اهمیتی نداره شبا ساعت سه چهار صبح میاد خونه با اینکه من باردارم و این موضوع خیلی منو اذیت میکنه فکر میکردم اگه باردار شم رفتارش بهتر شه اما هیچ تغییری نکردی 

خدایا خودت نگهدار دخترم باشم. ممنون میشم برای سلامتی دخترم اگه دوس داشتی صلوات بفرستی
از بس بهش اويزوني داره ازت خسته ميشه  يكم رهاش كن چقد بهش گير ميدي

😐 ایطور نیستم ولی شاید اون اینطور فکر میکنه!من که بهش نمیگم بیا پیش من،تلوزیون نببن تفریح نکن با خانوادت نباش شام نخور و... میگم اگه میخوای نباشی تکلیف منم روشن کن منم منتظر نمونم!تازه این درحالیه که اون زن گرفته و باید یک وقتی به من اختصاص بده

صد هزار بار حرف زدم،منم مثلا دلم نمیاد بی تفاوت بشم منم رایطه رو سرد تر و کم کیفیت تر کنم،دلم نمیاد ...

خب عزیزم انقد دم دست باشه هروقت دلش خاست بتونه بیاد باهات حرف بزنه معلومه همینجور بی تفاوت میمونه مثلا الان خیلی با کیفیته که دلت بسوزه؟

یکم مغرورتر رفتار کن به خودت و وقتت احترام بزار تا اونم مجبور شه و یاد بگیره به تو و وقتت احترام بزاره

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️