سلام دوستان من روز سوم پریودیمو ولی اصلا خونریزی ندارم روز اول داشتم روز دوم مسابقه ای شرکت کردم ک تحرک زیاد داشت ولی از دیشب اصلا خونریزی ندارم اینم بگم ک مجردم
بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نمیشه چیز دیگه ای بگین بخورم من متنفرمم از آویشن اصن ی ذره تو غذا باشه نمیخورم
والا همین رو یادمه
به زور بخور فکر میکنی منم از آویشن خوشم میاد ؟ نه عزیز 😔
واقعا خوب میشی
بابونه هم فک کنم اثر بذاره
بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓 قهرش بی_کینه 🤍 دوست داشتنش بی_ادعا💖 و بخشش او بی انتهاست. 🎁💗♾️ انسان زود پشیمان میشود. گاه از گفته 😣 و گاه از نگفته هایش.🥺 اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻♀️ که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗 خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️ مهربانی منطقیترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺.
نه من دخترم فک کردم گفتین مجردا نباید بیان تو سایت من اشتباه برداشت کردم عذر میخام &nbs ...
🤭
بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓 قهرش بی_کینه 🤍 دوست داشتنش بی_ادعا💖 و بخشش او بی انتهاست. 🎁💗♾️ انسان زود پشیمان میشود. گاه از گفته 😣 و گاه از نگفته هایش.🥺 اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻♀️ که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗 خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️ مهربانی منطقیترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺.
کلا این رو هم بهت بگم ورزش خوبه اما سنگین نباید باشه هم مقدار رو کم میکنه و هم مدت زمان رو بیشتر میکنه
من الان اتفاقی هلو خوردم یکم خوب شدم ولی شنیدم میگن خوب نیس هلو
هلو ،😳 سردی نباید بخوری خوب شدنت هم به خاطر هلو نبوده ☺️
اگه دلت هوس میکنه بخوری هم بعدش گرمی بخور مثل آجیل