2777
2789

تخت و کمد با تشک شد 8 تومن بقیه هم یه گهواره میلاد دو دست سایز 0 دو دست سایز 1 دو دست سایز 2 دو دست سایز 3 و هر سایز دوتا شلوار اضافه دوتا شورت عینکی از هر سایز دوتا سرهمی یه سرویس خواب 4 تیکه با قنداق فرنگی ست یه سرویس رو تختی سرویس حوله نوزادی دو سه تا زیر دکمه یه چن تا جغجغه با پستونک و دندونگیر و کهنه و پوشک گره ای و دکمه ای یه پماد سوختگی و دستمال مرطوب و شیردوش شد 5 و نیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخت و کمد با تشک شد 8 تومن بقیه هم یه گهواره میلاد دو دست سایز 0 دو دست سایز 1 دو دست سایز 2 دو دست ...

ممنون عزیزم انشالله به زودی پول بیاد دستتون بازم براش لباس بگیرین و سایتون تا ابد بالاسرش باشه

صلوات
ممنون عزیزم انشالله به زودی پول بیاد دستتون بازم براش لباس بگیرین و سایتون تا ابد بالاسرش باشه

خیلی ممنون عزیزم گفتم فعلا همینا بسه کادو تولد گیرش اومد یا چیزی بیاد دستم چن دست لباس دیگه واسش بگیرم

خیلی ممنون عزیزم گفتم فعلا همینا بسه کادو تولد گیرش اومد یا چیزی بیاد دستم چن دست لباس دیگه واسش بگی ...

انشالله قطعا گیرتون میاد تا اون موقع پول هم گیرتون میاد میخری لباس 

صلوات