2777
2789
اسپند هم زدم بی فایده بود

سس مایونزم خوبه تا صبح رو سرت باشه نایلون بکش..به شوهرت یا کسی بگو تخم شپشا رو دونه دونه جدا کنه از موهات..چون اگه یکی باشه هم دوباره زیاد میشن

الهی گاهی نگاهی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا در حد ۱۵ دقیقه  ولی من مستقیم روی سرم نرخیتم چون ترسیدم  شونه رو میزدم تو نفت نیکشی ...

عزیزم لوسیون دایلیس از داروخانه بگیر.عاااالیه.فقط بریز تو ظرف کوچیک اسپری اسپری کن بیشتر ریشه موهات.روغنیه.موهاتم بسیار نرمو لخت میکنه هیچ عوارضیم نداره حتی برای خانم باردارو نوزاد

رنگ خالی بزنم چی تاثیر نداره؟؟ نمیخوام دکلره کنم 

رنگ خالی نه

منم موهام شپش افتاده بود چون بچه کوچولو دارم میرفتم حموم موهام خیس با کش میبستم بچه هی شیر میخواست یا بازی اصلا نمیشد موهامو زیاد باز نگه دارم یا ودرست خشک کنم رسیدگی کنم یوقت متوجه شدم شپش زده

بعد سریع رفتم دکلره کردم و رنگ زدم آرایشگره جنازه شپش ها رو هی میکشید بیرون بهم نشون میداد 

دیگه بعدش شامپو شپش و سرکه هم زدم نرم کننده هم زدم هی تا چند هفته سرکه زدن رو تکرار کردم و موهامو هر روز سشوار میکشیدم هر روز موهامو اتو میکردم 

شوهرم تا یه هفته هر شب لا به لای موهامو نگاه میکرد تا مطمئن بشیم تموم شده  

سس مایونزم خوبه تا صبح رو سرت باشه نایلون بکش..به شوهرت یا کسی بگو تخم شپشا رو دونه دونه جدا کنه از ...

من که اگه به شوهرم بگم نصف شهر مشکلمو میفهمن...تا ابد شپشامو چماق میکنه میزنه تو سرم...تا ابدم منو ببینه پیف پیف میکنه

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

وای من  خیلی بد شانس بودمم 

دودفعه تو دوران مدرسه از بچه ها گرفتم .همشم  یه هفته اول مهر بود 

😐یعنی روزی ده دفعه میرفتم حموم شامپو ضد شپش بخرین 

بعد شونه کنین مدام 

رشکارم در بیارین مثل ژله چسبیدن به مو ول کن نیستن کخ

عزیزم لوسیون دایلیس از داروخانه بگیر.عاااالیه.فقط بریز تو ظرف کوچیک اسپری اسپری کن بیشتر ریشه موهات. ...

سلام خانمی آره شنیدم خیلی خوبه قیمتش رو نمیدونید چقدره؟؟

رنگ خالی نه منم موهام شپش افتاده بود چون بچه کوچولو دارم میرفتم حموم موهام خیس با کش میبستم بچه هی ...

من رنگ زدم خیلی خیلی کم شد ولی به کل موهام نزدم چون پر و بلند بود رنگ کم میومد ولی کوتاش کردم خیلی بهتر شد نفت هم زدم حس میکنم مردن ولی میخوام ریشه کن بشن 

من رنگ زدم خیلی خیلی کم شد ولی به کل موهام نزدم چون پر و بلند بود رنگ کم میومد ولی کوتاش کردم خیلی ب ...

یه چند تا زخم تو سر درست میکنن اونجا لانه شپش بهش میگن تو اون زخم ها تخم میریزن گمونم یکی رو باید بگی اون چند تا زخم رو با ناخنش بکنه خون میاد از اون زخم ها وقتی بکنه درد هم میکنه ولی چاره نیست باید تحمل کرد 

بعد اینکه گمونم عین من حساس شدی شاید هم رفته شپش ها بهتره یکی رو بگی واست نگاه کنه چندبار