2777
2789
عنوان

غربالگری

82 بازدید | 17 پست

من هفته ۶یکبار رفتم سونو لک دیدم فرستاد دکتر منو سونو که گفت قلب تازه داره تشکیل میشه بعد اون هفت هفته رفتم پیش دکتر خودم برام پرونده تشکیل داد و نوبت زد برای دوازده هفته که دوباره برم پیش خودش ولی به من نگفت برم غربالگری برای دوستم که همونجا دکتر رفته نه هفته رفته بود  بهش گفته بره غربالگری خیلی نگرانم یعنی مشکلی بوده منو نفرستاده غربالگری پیش خودش نوبت زده؟

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

نه عزیزم میری پیش دکترت برات مینویسه غربالگری مشکل یعنی چی اگه دور از جون مشکلم باشه که ۶ هفته مشخص نیست ۶ هفته فقط ضربان قلبه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
نه عزیزم میری پیش دکترت برات مینویسه غربالگری مشکل یعنی چی اگه دور از جون مشکلم باشه که ۶ هفته مشخص ...

میگم شاید بخاطر همون قلبش منو نفرستاده غربالگری مشکلی توش بوده اخه دوستم که۹هفته رفته پیشش مستقیم گفته بره غربالگری ولی برای من ۱۲هفتمو نوبت زده برم پیش خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم میری پیش دکترت برات مینویسه غربالگری مشکل یعنی چی اگه دور از جون مشکلم باشه که ۶ هفته مشخص ...

صلوات فرستادم عزیزم 

میگم شاید بخاطر همون قلبش منو نفرستاده غربالگری مشکلی توش بوده اخه دوستم که۹هفته رفته پیشش مست ...

ببین گلی دکترا یجورین که بیشتر فکر منافع خودشونن باید بری یه ویزیت بگیره تا برات بنویسه اگه ضربان قلبش مشکل داشت هفته ی بعدش تورو میفرستاد تکرار کنی و اگه بازم مشکل داشت تا ۹ هفته بهت فرصت تکرار سونو میداد و بعدش ختم بارداری چون وقتی قلب تشکیل نشه ۹ هفته ختم میکنن پس مشکلی نیست استرس نده منم دکترم همین بود حتی گفت برو سونو بده بیا پیشم که برات ازمایشم بنویسم که یه ثیزیت الکی بینش بگیره برای یه ازمایش نوشتن

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
صلوات فرستادم عزیزم 

مرسی فدات 

نگران نباش خاسته دوبارع دوازده هفته بری پیشش و غربالگری برات بنویسه منم برای دو هفته دیگع ازمایش داشتم دکتر ننوشت برام گفت سری دیگه که میای مینویسم

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
نگران نباش خاسته دوبارع دوازده هفته بری پیشش و غربالگری برات بنویسه منم برای دو هفته دیگع ازمایش داش ...

اره بابا منم میگم همینطورن 

ببین گلی دکترا یجورین که بیشتر فکر منافع خودشونن باید بری یه ویزیت بگیره تا برات بنویسه اگه ضربان قل ...

وااای مرسی عزیزم خداخیرت بده از نگرانی دراومدمممم😘😘😘😘

نگران نباش خاسته دوبارع دوازده هفته بری پیشش و غربالگری برات بنویسه منم برای دو هفته دیگع ازمایش داش ...

مرررسیییی عزیزم خداخیرت بده

وااای مرسی عزیزم خداخیرت بده از نگرانی دراومدمممم😘😘😘😘

نه عزیزم نگران نباش توی بارداری اول نگرانی و استرس عادیه منم سر پسرم همین بودم انشاله به سلامتی بچه ت دنیا بیاد و سالم بیاد تو بغلت 

نه عزیزم نگران نباش توی بارداری اول نگرانی و استرس عادیه منم سر پسرم همین بودم انشاله به سلامتی بچه ...

مرررسی عزیزدلم و همچنین شما 

مرررسی عزیزدلم و همچنین شما 

قربونت🌹❤️