سلام من خودم عاشق مهمونم یعنی خوشم میاد بیان خونم فقط رو خواهرشوهرم آلرژی دارم اصلا دوسندارم روشو ببینم اونم ازین ادماس که میره خودشو میندازه عار نداره اصلا من دوسندارم چکار کنم دیروز زنگ زد جوابشو ندادم تا بفهمه
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
منم از آدمایی که بی دعوت و یهویی خودشو میندازن خونه کسی بدم میاد...متاسفانه اینجور آدما پرروتر از این هستن و با کم محلی هم درست نمیشن
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مامان من جرات نمیکنه زنگ بزنه شوهرم اینم هیچ وقت بمن زنگ نزده الان زنگ زده دردسر برام درست کنه
چرا به شوهرت زنگ نمیزنه مامانت
چه دردسری درست کرده حالا
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
منم از آدمایی که بی دعوت و یهویی خودشو میندازن خونه کسی بدم میاد...متاسفانه اینجور آدما پرروتر از ای ...
وای یعنی سنگ پا کم میاره ادم های بیشعور نه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...