2777
2789
عنوان

انتظار🙃

77 بازدید | 9 پست

و خدا درباره ی تمام قلب هایی که شکستی از تو سوال خواهد پرسید 💔

مخاطب_خاص#  

من فقط منتظر اون روزم که تاوان دلی که به ناحق ازم شکست رو پس بده اون موقع آروم میگیرم و حالم خوب میشه امیدوارم اون روز نزدیک باشه....

❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش تا صبح دولتت بدمد 

میگذره 

نفرین نکن ....آه نکش..‌‌دوطرفس 

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
نفرین نمیکنم اصلا  اما سپردم به بالایی و منتظرم تا جوابشو بهش بده

منم یروز سپردم ۴ سال گذشته بچش ۴ سالشه و دارن زندگی میکنه ..... به انتظار نمون اصلا حس خوبی نیست

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
منم یروز سپردم ۴ سال گذشته بچش ۴ سالشه و دارن زندگی میکنه ..... به انتظار نمون اصلا حس خوبی نیست

من زیاد دیدم تاوان دادن و میدونم ک هرکی دل بشکنه تاوان میده 

خدا تو قرآنش خودش گفته 

❤️❤️❤️❤️
وقتی با شما دیگه ارتباطی نداره و رو زندگی هم تاثیر ندارین اصلا بدترین بلاها سرش بیاد چه سودی داره؟عم ...

حال دلم خوب میشه 

درد و استرس و بی خوابیا و تمام اینایی ک بهم دادو وقتی خودش بکشه برا من تسکینه

❤️❤️❤️❤️