2777
2789
عنوان

سگ خونگی

167 بازدید | 20 پست

رفیقم همسایمون هس ی سگ داره ب اسم شیکا 

خیلی همو ندیدیم یعنی تا کوچولو بود بغلم زیاد بود حدودا سه ماهگیش . بعد دانشگاه اینا مشغول تقریبا دو سال زیاد ندیدیم همو ی ماه پیش رفتم خونشون بو کرد منو کمی بغلم نگه داشتم بهش نون دادم محبت خاصی بهش نکردم امروز رفتم خونشون از پشت درد جوری پارس میکرد وقتی دید از خوشحالی پر پر میزد از بغلم اونور نمیرف دوستم گفتنی برو اونور سرش داد میزد  که نمی‌رم همش بغلم خودش لوس میکرد . چقدر با معرفتن سگا فقط ی نون دادم بهش دوستم میگه از بوت شناخت 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سگا عشقن عشق

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الکی نیس ک میگن معرفت سگ از آدمم بیشتره 

ب آدم محبت کنی هار میشع

سگ وفادار تر

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی نیس ک میگن معرفت سگ از آدمم بیشتره  ب آدم محبت کنی هار میشع سگ وفادار تر

دفیقا 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خیلی حیوانتاتودوست دارم ولی نمیدونم چرانمیتونم بقلشون کنم 

اوخی دلت نمیاد حتما 

خیلی دلم میخواد یکی داشته باشم ولی شوهرم نمیذاره😔☹

بابای منم😑

دقیقا من اصلا دوست ندارم به چیزی دست بزنم حتی جوجه

میترسی آسیب بزنی بهشون؟

کلاآدم ترسویی هستم بااینکه بعضی هاشون واقعابی آزارن ولی وحشت دارم

سعی کن دست بزنی بر درست مقابله کنی 

بچه هامم مثل منن میرن تانزدیکشون بازفرارمیکنن😂

🤣🤣🤣🤣🤣