2821
2789
عنوان

پدر بی احساس

619 بازدید | 25 پست

بچه های بابای من‌خیلی بی احساسه. طوری که رو به قبله هم بیفتی پول خرج نمیکنه. کرونا گرفتم انگار نه انگار . بی توجهیش ادمو نابود میکنه. میگم پول بده یه روسری بخرم . میگه تو به خاطر پول منو پدرت میدونی . شلوار میخوام همین حرفو میزنه. نمیشه که بدون شلوار بیرون رفت. یجوری میگه انگار لامبور گینی خواستم میگه به خاطر پول میخوای . از بچگی برام چیزی نخریده

حسبی الله🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابای من هزار تومن بهم میداد دو ماهم مواخذم میکرد که چرا گفتم پول میخوای گفتی اره🤣🤣🤣🤣 

بعد برای کادو بردن برای مردم از همه بیشتر باید ببره 

برای جریمه دادن و پول هدر دادن سر و دست میشکنه .....

واقعا نمیدونم فازشون چیه منم رفتم سر کار دیگه بهش نگفتم پول

چند سالته و چند سالشه ،بابا های نسل جوون اینجوری نیستن من اطرافم هر چی دیدم بچه ها لب تر کنن از زیر ...

زیادش هم خوب نیست از نظر خودم 

ولی اینجوری ک این دختر خانوم میگ واقعا خوب نیست

زیادش هم خوب نیست از نظر خودم  ولی اینجوری ک این دختر خانوم میگ واقعا خوب نیست

والا من خودم دختر نوجون دارم، تا حالا نشده چیزی بخواد و نشه ولی خب خیلی هم‌منطقی ه خواسته هاش

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
والا من خودم دختر نوجون دارم، تا حالا نشده چیزی بخواد و نشه ولی خب خیلی هم‌منطقی ه خواسته هاش

من خودمم نوجونم ولی با اینکه پدرم به اندازه کافی داره که خرجم کنه سعی کردم رو پای خودم وایسم و تا جایی موفق هم بودم الان سه ساله از پدرم چیز زیادی نمیگیرم 

نمیدونم همچین حسی و تجربه نکردم و انشالله هیچمس تجربه نکنه 

خدا هیچکس رو گرفتار همچین پدرایی نکنه. همیشه فکر کردم هیچ مردی تو دنیا خوب نیست. بابام یه کاری کرده تمام تصوراتم نابود شده . ادم پیشش احساس یتیمی میکنه . بخدا گاهی احساس میکنم یتیمم

حسبی الله🌹
من خودمم نوجونم ولی با اینکه پدرم به اندازه کافی داره که خرجم کنه سعی کردم رو پای خودم وایسم و تا جا ...

کار کردم . الان متاسفانه سر همین کار کردن دیسک گرفتم. پول نمیده برم فیزیوتراپی برم خوب بشم بعدش برم سرکار. سه ساله دیسک دارم رنج میکشم . میگه اب ولرم ماساژ بده فیزیوتراپی هم همینه 

تو شمال تصادف کردم همه جای سرم شکست . خودش نیومده بود.  اصلا نپرسید چی شد . بی احساسیش منو نابود کرده

حسبی الله🌹
 خدا هیچکس رو گرفتار همچین پدرایی نکنه. همیشه فکر کردم هیچ مردی تو دنیا خوب نیست. بابام یه کاری ...

دل مرده نباش گلم 

فقط بخاطر اینکه از دست پدرت راحت بشی و سریع ازدواج کنی اصلا به خواستگار های بی سرو پا ج نده تا جایی ک امکان داره خوب تحقیق کن 

با این اوضاع پدرت که نمیره برات تحقیق کنه چون شاید کلا براش مهم نباشه 

چون اگ از پدرت فرار کنی شاید شوهر بدی گیرت بیاد 

مسلمون میگم انبه‌دلم خواست کاش یدونه میخریدی. میگه اونایی که نخوردن چی. توام مثل اونا. بخدا اعجوبه است . گاهی فکر میکنم دشمنی پنهان داره

حسبی الله🌹
 مسلمون میگم انبه‌دلم خواست کاش یدونه میخریدی. میگه اونایی که نخوردن چی. توام مثل اونا. بخدا اع ...

اخی نگفتی چند سالته ،کلن وضع ش خوبه یا نه ،چند تا بچه این 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌