2777
2789
عنوان

نگرانم

90 بازدید | 11 پست

شوهرم صبح گفت بدن درد وگلودرد داره خیلی نگران شدم خودش میگفت بخاطر کار زیاده بدنش خسته ست ولی فرستادمش بیمارستان اونجاهم براش آزمایشخون نوشته بود گفته بود مشکلی نیس بعد شوهرم اصرار کرده بود که سیتی و تست هم بنویسه دکتر گفته بود نیازی نیس ولی بازم نگرانم

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 

شوهر منم دوسه روز گلو درد و خلط داشت حتی تبم داشت چیزی نبود فقط ۴ روز مریض بود به هر حال خونه میمونم تا ده روز دیگه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نع کلا دم مرگ باشه عزراییل بیاد بعد میره دکتر 

منم نمیدونم با حرف دکتر ازنخش بیام بیرون یا همینطور نگران بمونم فردا قرار بود بریم واکسن بزنیم

منم نمیدونم با حرف دکتر ازنخش بیام بیرون یا همینطور نگران بمونم فردا قرار بود بریم واکسن بزنیم

شنیدم که میگن کرونا داشته باشی نمیشه واکسن زد خوب نیست ‌‌...حالا دقت کن به شوهرت‌‌ ببین تب میکنه نفسش تنگ میشه تو خواب خس خس نمیکنه و ... انشالله چیزی نیست ارتباطتونم قطع کنید من به قدری حساسم یه بازار برم با دوتا ماسک و عینک و الکل بازم تا یه هفته پیش مامان باباهامون نمیریم

شنیدم که میگن کرونا داشته باشی نمیشه واکسن زد خوب نیست ‌‌...حالا دقت کن به شوهرت‌‌ ببین تب میکنه نفس ...

آره عزیزم فعلا واکسن کنسل شد نه خداروشکر هیچ کدوم از این علائم رو نداره دکترهم گفته سرماخوردگیه ولی نمیدونم چمه سختش اینه خونه مامانمینا نزدیکه هرشب میرفتم نمیتونم برم 

آره عزیزم فعلا واکسن کنسل شد نه خداروشکر هیچ کدوم از این علائم رو نداره دکترهم گفته سرماخوردگیه ولی ...

من گاهی بازم مطمئن نباشم میرم ولی با دو تا ماسک تو تراس میشینم اونام تو پذیرایی دو ساعت میبینمشونو برمیگردم ...شوهرم همون اوایل کرونا گرفت به لطف حساسیتهای من پدر جانبازم نگرفت ازمون همیشه حواسم هست دکتر خانوادگیمون میگه اگه همه مثل تو حساس بودن کرونا نیست میشد 

من گاهی بازم مطمئن نباشم میرم ولی با دو تا ماسک تو تراس میشینم اونام تو پذیرایی دو ساعت میبینمشونو ب ...

اتفاقا منم با اینکه چیزیم نیس شکرخدا ولی دخترم خیلی بخاط مادرم بیتابی میکنه به سرم میزنه برم خونشون تو دورترین فاصله بشینم ودوتا ماسک بزنم هم خودم هم دخترم اصلا طاقت تنهایی رو ندارم

اتفاقا منم با اینکه چیزیم نیس شکرخدا ولی دخترم خیلی بخاط مادرم بیتابی میکنه به سرم میزنه برم خونشون ...

به این فکر کنی کرونا باشه و تو اون محیط بگیرن تو بدن اونا شدیدتر خودشو نشون بده هیچ وقت خودتو نبخشی چی!  تو حیاط باشی دور دور یه چیزی ولی بچه ت مثل خودت رعایت نمیکنه مطمئنن