2777
2789
عنوان

ی راهه حل برا جذب

186 بازدید | 28 پست

اینکاری ک میخام بگم اصلا توصیه نمیشه،ولی برای محافظت از خودتونه و اینکه توی روابطتون کسیو جذب خودتون کنید.و این جایگزینی لذت با تحریک درد درون هست ،۳ تا مرحله داره

۱.اول شما ی راه برای دادن لذت و اعتمادو اعتبار ب فرمورد نظرتون باید پیدا کنید

۲.یهو تمومش کنید،یهو رفتارتونو با طرف سرد کنید و ازش فاصله بگیرید(این باعث میشه طرفتون حس بدی بگیره و بیشتر دنبالتون بیاد،چون میخان دوباره همون رفتارو براشون انجام بدین،چون وقتی باشون مثه ی اشغال برخورد میکنید اعتماد ب نفسشو پایین میارید)و تنها چیزی ک دوباره اون اعتماد ب نفسشونو بر میگردونه خودتونید

۳.دوباره بش توجه کنید و همون اعتبارو بش بدین

تالا اینکارو کردین؟یا باتون شده؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این سیاستای مسخره بدم میاد که تو رابطه همش دو دو تا 4 تا کنه آدم، همه رفتاراش برنامه ریزی شده باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اره خیلی راحت حتی مغرور ترینش البته این کارو نکن من تقاص کارامو دادم

من میخوام فردا برم مغازه کراشم

اونم انگار یکم بهم حس داره

فردا چیکار کنم بنظرت؟بوتیک لباس زنونه داره

من فقط میخوام یه نفر رو جذب منم بهم یاد میدی چیکار کنم

اعتماد به نفس داشته باش ی مدت همش پیگیرش باش ولی ی جور ک خودتم حفظ کرده باشی ولی نه این که فک کنه فکرو ذکرت فقط اونه وانمود کن مشغله هات زیادن با این همه مشغله ها باز ب یادشی بد یهو همه چیو قط کن مطمئنا ای خالیتو حس میکنه میاد سمتت

Give it to god
اعتماد به نفس داشته باش ی مدت همش پیگیرش باش ولی ی جور ک خودتم حفظ کرده باشی ولی نه این که فک کنه فک ...

ولی صبر میخواد اگه طرفت مغروره اگ قط کردی نباید بری سمتش تا خودش بیاد 

Give it to god
آره من استاد این کارم😎 هررررررر پسری رو میتونم خام کنم! متاسفانه عاشق شدم دست کشیدم از این کار😂🖐️ ...

مثلل چیکارمیکردی؟ تایپیک اخر منو بخون لطفا

تو اگر جای من بودی چیکارمیکردی؟

من میخوام فردا برم مغازه کراشم اونم انگار یکم بهم حس داره فردا چیکار کنم بنظرت؟بوتیک لباس زنونه دا ...

با کلاس باش سبک نباش مغرور وخوش خنده باش مهمترین چیز قبل این کارا اینه ک عاشق خودت باشی عاشق خودت باشی همه میان سمتت از خودت شروع کن

Give it to god