2777
2789
برو لااقل یه لیوان آب بخور . اگ دیدی کسی تو آشپزخونه نیست سررریع یه چی بخور تو آشپزخونه بعد بیا تو پ ...

شام خوردیم ولی من آخر شبا عادتمه گشنه میشم😐💔 

شام خوردیم ولی من آخر شبا عادتمه گشنه میشم😐💔 

اونجا خوابیدین؟ 

برو ازیخچال یه چی برداروبخور

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اخه مامانم میگه زشته..به نظرت برم بردارم چیزی به حرف مامان معذبم گوش نکنم

اره این کاروبکن

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
اسمت معصومه اس؟

ن عزیزم

فدات مرسی ک جواب دادی

خواهش مییکنم قربونت😘🤍