2777
2789

دوستان توجه کنین اگه عکس رو یه وقت فتوشاپ کنن به من که خبر نمیدن و نمیفهمم. فقط آبروم میره و بهم میخندن. من دشمن زیاد دارم که ضد منن.

چند وقت پیش با دختر همسایمون دعوا کردم. یه جوری مثل دشمنا شده باهام و ازم متنفره. چون من به خونوادش گفتم که توهین بزرگی بهم کرده بود. حالا عکسای منو فکر کنم یه نفر که داشته و دوستشه براش فرستاده. اون دختره هم با من بده. ممکنه اونا رو فتوشاپ و استیکر و اینا کنن و آبروم در خطر باشه؟؟؟؟؟ حتی رفته بود الکی پشت سرم حرف زده بود که با پسرام. خیلی نگرانم لطفا کمک کنین💔💔💔💔💔😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند تا سوال

یک فک میکنی فرستادع یا مطمئنی؟

دو از کجا میدونی اونی ک دوستشع و از تو بدش میاد عکساتو داره ؟اصلا کسی ک ازت بدش میاد چرا عکستو داره ؟

سه چرا فک میکنی همچین کاری میکنه ؟

بهم بگید براتون حمد بخونم
اگر همچین کاری کنه میتونی بدونه اینکه کسی بفهمه شکایت کنی 

مشکل اینه که اگه این کارو کنه نمیزاره من متوجه بشم. فقط پسرای محلمون میخندن به من. چون دختره با پسرا دوسته

چند تا سوال یک فک میکنی فرستادع یا مطمئنی؟ دو از کجا میدونی اونی ک دوستشع و از تو بدش میاد عکساتو ...

فک میکنم 

چون استوریم بوده

چون لجه و کلا از من متنفره و با دختره که دعوام شد باهاش دوسته