niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 عنوان نینی یار 56 بازدید | 6 پست چرا دوستم رو تعلیق کردین ؟کاربر هیلناکیوتچه اون مگه چی کار کرده بود ؟؟؟؟؟؟@نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_5 شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)! 1400/07/01 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98944 کییی وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 کییی هلیناکیوتچه شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52055 هلیناکیوتچه سلام هزاربار تاپیک زدم کسی میگه ندارم فقیرم اعتماد نکنین هر کس بخواد پول بده به کاربرا دسترسیش بسته میشه ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 سلام هزاربار تاپیک زدم کسی میگه ندارم فقیرم اعتماد نکنین هر کس بخواد پول بده به کاربرا دسترسیش بسته ... میشع برشگردونید؟ من خودم بشخصه نمیدونم شما کی تاپیک میزنید اصلا نمیبینم لطفا برشگردونید 🥺 شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52055 میشع برشگردونید؟ من خودم بشخصه نمیدونم شما کی تاپیک میزنید اصلا نمیبینم لطفا برشگردونید 🥺 فعالش کردم لطفا بهشون بگین تو سایت کمک مالی و غیرمالی ممنوعه و دسترسیش بسته میشه همیشه تاپیکهای منو بخونین ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8859 فعالش کردم لطفا بهشون بگین تو سایت کمک مالی و غیرمالی ممنوعه و دسترسیش بسته میشه همیشه تاپیکهای منو ... چشم ممنونم اره دیشب بهش گفتم ♥️👌😌 شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!