2821
2789
عنوان

گرفتن حق

58 بازدید | 3 پست

سلام  دوستان لطفا نظراتون رو بگین ممنون میشم 

من شوهرم پسر کوچیکه اس پدر شوهرم یه ساله فوت کرده 

در قید حیاطش خونه کلنگی داشتن به شوهرم میگه اینخونه را میخوام بدم به تو همه بچه ها هم رفتن سرخونه زند گی خودشون فقط تو موندی من بعد شوهرمم هر چی پولداشته خرج اونجا می کنه وام میگیره و ... خرج اونجا می کنه دوباره میسازه  من وشوهرمم بعد ازدواجمون ۴ سال پیش پدره زندگی کردیم بعد بنا به دلایلی دیگه جدا شدیم و دیگه اونجا با پدرشوهرم زندگی نکردیم هر چی سرمایع داشتیم وام ازدواج و وام مسکن همه چیرو خرج اون خونه کرده بودیم 

حالا خونه مونده سر جاشو پدرشوهرم ۱۰ سال اونجا زندگی کرده ماهم هیچی نگفتیم حالا که فوت کرده بچه هاش اومدن میگن ماهم تو اینخونه سهم داریم میگن خونه برای تو نیست 

هرکی سهم خودشو ببره شوهرمم میگه زمین واسه باباس ساختنش رو من ساختم شما میتونید اززمین سهم ببرید 

حالا با نظرتون اونا درست میگن یا ما

ایا درسته شوهر من سرمایشو بزاره اونجا بعد اینا  بیان ببرن اصلا این ارث پدر نیست که شوهرم خودش ساخته یه قرون هم از باباهه پول نگرفته 

حالا نمیدونیم چیکارکنیم حق با اوناس یا ما 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
حق
1
33%
ارث
2
66%

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بایدهمونموقع ی قسمت اززمینوبه نامش میزد والاشوهرت اشتباه کرده بدون قولنامه درست کرده ازجیبش رفته 

برادرشوهرمنم زرنگی کردمادرش زنده بودبیشترزیربنای حیاطوواسه خودش خونه درست کردالانم مانمیتونیم حقمونوبگیریم ازشون ماروازحیاط ارثی انداختن بیرون

الان چندشبه مادرش میادبه خوابم میخادحیاطومنصفانه تقسیم کنه من همونموقع گفتم اول منصفانه تقسیم کنیدبعدداداش واسه خودش خونه درست کنه گفتن نه مادرمون زندس دیگه موندواسه اوندنیاحقمون

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری