2777
2789
عنوان

چه مدت بعد کورتاژ اقدام کردید؟

204 بازدید | 9 پست

چه مدت بعد کورتاژ میشه اقدام کرد ؟

من ۵سی سی بقایا داشتم امکان نداشت بعدا دفع شه؟کورتاژم کردن ،رحمم آسیب نبینه؟

کی میشه اقدام به بارداری کرد 

چیکار کنم بعدی اینجور نشه؟این قلب نداشت

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قلب نداشت دو ماهه سقط کردم. بعدش شش ماه صبر کردم و بعد یک سال و سه ماه تلاش کردم تا باردار شدم😊 ...

میترسم بارداری بعدی خدانکرده باز اونجور شه

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟
عادیه..منم ‌می ترسیدم. نترس ان شاءاله بعدیش خوبه

میدونم خیلی از تاپیک گذشته ولی میشه لطفاً اگر تو سایت هستید جواب منو بدید بارداری اولتون به علت تشکیل نشدن قلب بود که سقط کردید ؟؟بعد آزمایش یا سونوگرافی خاصی ندادید که ببینید مشکل از چیه ؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
میدونم خیلی از تاپیک گذشته ولی میشه لطفاً اگر تو سایت هستید جواب منو بدید بارداری اولتون به علت تشکی ...

سلام عزیزم. اره دو قلو بودن قلبشون تشکیل نشد دکتر می گفت بیشتر به دلیل ناهنجاری های ژنتیکی هست...و البته بارداری دو قلو هم احتمال سقط بالا است..آزمایش و سونو ندادم نه...البته همسرم واریکوسل خفیف داشت که دکتر گفت چیزی نیست..ولی به اصرار من دارو تقویتی نوشت برا شوهرم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
سلام عزیزم. اره دو قلو بودن قلبشون تشکیل نشد دکتر می گفت بیشتر به دلیل ناهنجاری های ژنتیکی هست...و ا ...

بعدش دوباره باردار شدید بارداری بعدتون سالم بود؟؟میشه بپرسم چند وقت بعدش باردار شدید؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بعدش دوباره باردار شدید بارداری بعدتون سالم بود؟؟میشه بپرسم چند وقت بعدش باردار شدید؟؟

اره نگران نباش. ۶ ماه صبر کردم بعد از یک سال و سه ماه اقدام باردار شدم.

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز