بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی😄 فقد نمیدونم درد دست ی ربع بعد زدن عادیه یا ن
اره من تا از صبح همون روز تا شبش خیلی درد میکرد ولی از فرداش خوب شد
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
یه نارنگی خوردم منتظر پسرم بیدار بشه ظرف های ناهار بشورم و چای آنا ه کنم شوهر بیاد بلکه شد یسر بریم بیرون و دلم گرفته عاشق پاییزم و کتاب خواندن وقدم زدن ولی نمیشه بچه کوچیک دارم دست تنها شوهرم شهر دیگه سرکار میره و آخر هفته ها میاد..محتاج دعام برا گشایش کار شوهرم
باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂 باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن برن خونه 💃😀 😂 میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه شمالو ترجیح داد تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
داداشم نمیزاره میخواد برنامه کودک ببینه حالا گفتم من 6 جارو میکنم حالا فیلمت تموم شده یا نه 😀😂😂
باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂 باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن برن خونه 💃😀 😂 میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه شمالو ترجیح داد تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺