2777
2789
عنوان

دختر ترشیده

252 بازدید | 5 پست

روزی دختری به خواستگارهایش جواب رد داد و ترشید !

او تا آخر عمر با دوستاش رفت مسافرت ، مد روز پوشید ، ادامه تحصیل داد ، رفت سرکار ، خونه و ماشین خرید ، پول‌هاشو پس انداز کرد.....

ماشین و آپارتمان شیکی خرید ، بدون صدای بچه بدون دستورات شوهر...ادامه تحصیل داد و دکتری گرفت ، به کسی جواب پس نداد ، خیانت شوهر را تجربه نکرد ، مادرشوهر پشت سرش حرف نزد....جاری واسش کلاس نداشت...پوستش چروک نشد و جوون موند

چیه فکر کردی میگم پشیمون شد ؟!

نه بابا خیلیم خوش گذشت

" برگرفته از کتاب  آقا بالاسر نخواستیم "

لطفا از کلمه ترشیده برای دخترانی  که ترجیح میدن مستقل زندگی کنند استفاده نکنید ❗

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...

دقیقا!

واژه ترشیده واسه زمانی بود که دخترا هیچ هنری جز شوهر کردن نداشتن ، این کلمه واسه دختر امروزی دیگه بکار نمیاد!

ازدواج الان یک انتخابه،  نه هدف

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی ترشیده واقعا واسه بعضیا صدق میکنن من یه خواهرشوهر دارم چهل سالشه بنده خدا دوست داره ازدواج کنه ولی موقعیت مناسب گیر نمیاد ولی در عین حال شاغله یعنی ننشسته تو خونه دست بزاره رو دست تا یکی بیاد بگیرش مستقله ولی یه سریام داریم هیچ زحمتی به خودشون نمیدن اسم شوهرم میاد رنگشون میپره به خاطر سن بالاشون. به نظرم اونی که وابستگی به کسی نداره و استقلال مالی داره اصلنم ترشیده نیست

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁