2821
2789
عنوان

دختر ترشیده

248 بازدید | 5 پست

روزی دختری به خواستگارهایش جواب رد داد و ترشید !

او تا آخر عمر با دوستاش رفت مسافرت ، مد روز پوشید ، ادامه تحصیل داد ، رفت سرکار ، خونه و ماشین خرید ، پول‌هاشو پس انداز کرد.....

ماشین و آپارتمان شیکی خرید ، بدون صدای بچه بدون دستورات شوهر...ادامه تحصیل داد و دکتری گرفت ، به کسی جواب پس نداد ، خیانت شوهر را تجربه نکرد ، مادرشوهر پشت سرش حرف نزد....جاری واسش کلاس نداشت...پوستش چروک نشد و جوون موند

چیه فکر کردی میگم پشیمون شد ؟!

نه بابا خیلیم خوش گذشت

" برگرفته از کتاب  آقا بالاسر نخواستیم "

لطفا از کلمه ترشیده برای دخترانی  که ترجیح میدن مستقل زندگی کنند استفاده نکنید ❗

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...

دقیقا!

واژه ترشیده واسه زمانی بود که دخترا هیچ هنری جز شوهر کردن نداشتن ، این کلمه واسه دختر امروزی دیگه بکار نمیاد!

ازدواج الان یک انتخابه،  نه هدف

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی ترشیده واقعا واسه بعضیا صدق میکنن من یه خواهرشوهر دارم چهل سالشه بنده خدا دوست داره ازدواج کنه ولی موقعیت مناسب گیر نمیاد ولی در عین حال شاغله یعنی ننشسته تو خونه دست بزاره رو دست تا یکی بیاد بگیرش مستقله ولی یه سریام داریم هیچ زحمتی به خودشون نمیدن اسم شوهرم میاد رنگشون میپره به خاطر سن بالاشون. به نظرم اونی که وابستگی به کسی نداره و استقلال مالی داره اصلنم ترشیده نیست

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792