خانوادم همش تشویقم میکنن ک برم رشته تجربی اما من خودم دوست دارم برم هنر کارگردانی بخونم از یه طرف مذهبی ان بعید میدونم بزارن من بازیگر بشم واز طرف دیگه واقعا از رشته تجربی خوشم نمیاد نه اینکه از درس خوندنش بدم بیاد نه ب نظرم کسی ک میره تجربی باید تهش براش شیرین باشه حالا موندم چیکار کنم نمیزارن برم هنر بخونم😭مجبورم تجربی بخونم
به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با اجبار اصلا نمیشه تجربی الان واسه کسایی که عشق درسش هستن هم سخت شده خیلی چه برسه کسا ...
اینا منو با خواهرم مقایسه میکنن اون خیلی درس خونه😐کلا مشکلشون بازیگریه نمیزارن من بازیگر شم😭اما من شبا خواب بازیگر شدنمو میبینم اینطور هم نیس ک با فیلمهای درام خوشم از بازیگری بیاد بیشتر کمدی و تاریخی😭
به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...