2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟😥

53 بازدید | 10 پست

خانوادم همش تشویقم میکنن ک برم رشته تجربی اما من خودم دوست دارم برم هنر کارگردانی بخونم از یه طرف مذهبی ان بعید میدونم بزارن من بازیگر بشم واز طرف دیگه واقعا از رشته تجربی خوشم نمیاد نه اینکه از درس خوندنش بدم بیاد نه ب نظرم کسی ک میره تجربی باید تهش براش شیرین باشه حالا موندم چیکار کنم نمیزارن برم هنر بخونم😭مجبورم تجربی بخونم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

با اجبار اصلا نمیشه 

تجربی الان واسه کسایی که عشق درسش هستن هم سخت شده خیلی 

چه برسه کسایی که علاقه ندارن ... 

رک و پوست کنده با خانوادت صحبت کن ، اگه اوکی نشد برید مشاور حتما 

لطفاً بحث نکنیم ❤️🤝🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجبار اصلا نمیشه  تجربی الان واسه کسایی که عشق درسش هستن هم سخت شده خیلی  چه برسه کسا ...

اینا منو با خواهرم مقایسه میکنن اون خیلی درس خونه😐کلا مشکلشون بازیگریه نمیزارن من بازیگر شم😭اما من شبا خواب بازیگر شدنمو میبینم اینطور هم نیس ک با فیلمهای درام خوشم از بازیگری بیاد بیشتر کمدی و تاریخی😭

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
اگر امکانش واست هست با یه مشاور صحبت کن 

خب اون میگه برو هنر اینا نمیزارن چی

میتونی بری تجربی بعدهم میشه رفت سراغ علاقه ،تجربه داشتم که میگم 

میشه از تجربت بهم بگی بخدا خیلی دغدغه دارم با این همه دغدغه نمیشه درس خوند اونم برا تجربی ب حرفات نیاز دارم😭

اینا منو با خواهرم مقایسه میکنن اون خیلی درس خونه😐کلا مشکلشون بازیگریه نمیزارن من بازیگر شم😭اما من ...

خب بازیگری واقعا شغل سالمی نیست 

باید خانوادت رو درک کنی 

می‌تونی درس بخونی و یه شغل ثابت داشته باشی 

و بازیگری هم بشه شغل دومت 

چون بازیگری تضمین شغلی هم نداره 

لطفاً بحث نکنیم ❤️🤝🏻
خب بازیگری واقعا شغل سالمی نیست   باید خانوادت رو درک کنی  می‌تونی درس بخونی و یه ش ...

من با بازار کارش کاری ندارم اینا با رفت و آمد هاش مشکل دارن