2777
2789
عنوان

سوال آشپزی: خورش آلو

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست
من گوشتو سرخ نمی کنم ولی مشکل اینه همه ی خورش های دیگه ام همین جوری درست می کنم، پس چرا اونا بو نمی ...

احتمالا دلیلش همینه، چون تو قرمه لیموعمانی می زنیم یا دارچین برای قیمه، ولی خورشت آلو چون ادویه خاصی نداره بوی گوشت از بین نمیره

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
احتمالا دلیلش همینه، چون تو قرمه لیموعمانی می زنیم یا دارچین برای قیمه، ولی خورشت آلو چون ادویه خاصی ...

ممنون

این دفعه کلی ادویه می زنم بهش، یکم هم تفت میدم 

ببینم چی میشه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم انیمه سینمایی معرفی میکنی؟همه خوبا رو دیدم وقت انیمه سریالی ندارم 😅❤️

اینو تا اومدم کامنت کنم تاپیک تو بستی

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
گلم انیمه سینمایی معرفی میکنی؟همه خوبا رو دیدم وقت انیمه سریالی ندارم 😅❤️ اینو تا اومدم کامنت کنم ...

سینمایی زیاد نمی‌بینم متأسفانه

جدیدا رو اصلن خبر ندارم ولی اگه قدیمی میخوای بگم

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

سینمایی زیاد نمی‌بینم متأسفانه جدیدا رو اصلن خبر ندارم ولی اگه قدیمی میخوای بگم

اره ممنون میشم 

بنظرت سریالی خوبه؟

تا حالا هیچ انیمه سریالی ندیدم براش شروع کدوما بهتره؟🙄❤️

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
اره ممنون میشم  بنظرت سریالی خوبه؟ تا حالا هیچ انیمه سریالی ندیدم براش شروع کدوما بهتره؟🙄❤️

کارای هایاو میازاکی خیلی خوبه: شهر اشباح، پرنسس مونونوکه، قلعه‌ی متحرک هاول

زمزمه‌های سکوت و نام تو هم جدیدن ترن

من سریال بیشتر دوست دارم

ولی زمان هر اپیزود کوتاهه بیست و پنج دقیقه، بعضیا خوششون نمیاد 😅

همین که معرفی کردم تو اون تایپیک خوبه به نظرم

سنتو بهم میگی؟

کارای هایاو میازاکی خیلی خوبه: شهر اشباح، پرنسس مونونوکه، قلعه‌ی متحرک هاول زمزمه‌های سکوت و نام تو ...

مرسی لاو سینمایی عا رو دیدم 

۲۲

مرسی لاو سینمایی عا رو دیدم  ۲۲

شرمنده من زیاد سینمایی نمی‌بینم

سریال اینم خیلی خوبه، البته خیلی خاصه به هر کسی نمی‌سازه: Mononoke

سنتو پرسیدم چون +17 ئه