2777
2789
عنوان

غذای مهمون

188 بازدید | 14 پست

شما برای مهموناتون چی میپزید؟ چرا بعضیا توقع دارن مرغ بریون و برنج ایرانی و چندین نوع تو این گرونی سر سفره باشه . من قرمه سبزی پختم دیگ فامیلا پاشون رو خونمون نمیذارن😕

حسبی الله🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد بدمزه بوده خب😑

نه بابا خودشون چندین نوع غذا میپزن وضع مالی ما خوب نیست . باید مثل خودشون رفتار کنیم . بدمزه بودن غذا تو جیه خوبی برای قطع رفت و آمده؟ خوب موقع شام بدون دعوت نیان . بعد شام بیان غذای بدمزه نخورن😏

حسبی الله🌹

قرمه قیمه شامی قیمه 🍆 ماکارونی 🍝 میرزاقاسمی کباب.هر چی میپزم 🤔

بستگی ب فاز خودم تو اون روز و فاز مهمونم داره .

مثلا باغ ک بریم ی وعده کباب میبریم ی وعده املتی میرزایی چیزی .

مثلا یکی از دوستا هست هر سری بیاد دووعده میمونه حتما ی وعده رو ب زور یا میرزا میگ یا ماکارونی.

اما بنظرم اصلا غذا مهم نیست اصلاااااا مهم اون حسی ک ب ادم میده مهمون  فقط شکمش رو ک نمیاره میاد خونت شاد بشه و بهش خوش بگذره 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

قرمه سبزی که گرونتر میشه .کسی که تو پذیرایی میزبان دخالت میکنه واینقدر پرو تشریف داره بره به درک&nbs ...

اخه بدون دعوت میان مسلمون . قرمه سبزی بود گفت رژیم دارم . فرداش دعوت کردم مرغ سوخاری درست کردم . دیدم ای دل غافل رژیم کجا بوده . اونجا دوزاریم افتاد سرشکم میان😕

حسبی الله🌹
قرمه قیمه شامی قیمه 🍆 ماکارونی 🍝 میرزاقاسمی کباب.هر چی میپزم 🤔 بستگی ب فاز خودم تو اون روز و فاز ...

خوش به حالتون . ما رو هر وقت که میان غافل گیر میکنن . از تهران اومدن بدون دعوت و یهویی. شب بود. گفت قرمه سبزی و قیمه و قیمه بادمجون درست نکن . وادار شدم از بیرون سفارش بدم 

حسبی الله🌹
خب خودن میری خونشون چیا میپزن

خودشون‌پولدارن . بهترین نوع پذیرایی . ببین من انتظار ندارم اونا از ما بهترین پذیرایی رو کنند. خب پدر من کارگره . از کجا بیاریم؟ نه اینکه خسیس باشیما. نداریم که مثل خودشون پذیرایی کنیم . بخدا من اصلا راضی نیستم زیاد پذیرایی کنن 

حسبی الله🌹
 خوش به حالتون . ما رو هر وقت که میان غافل گیر میکنن . از تهران اومدن بدون دعوت و یهویی. شب بود ...

کسی ک یهویی میاد باقالی پلو عدس پلو اینا باید داد.

من تو بارداری اولم خیلی مهمون میومد اکثرا اینجوری غذا میپختم

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020