2777
2789
عنوان

عربی کنکور

120 بازدید | 12 پست

روز بخیر بچه ها 

من مدرس عربی کنکور هستم 

میدونید که اولین آزمون عربی تون ، از مباحث پایه ای است . 

تا ۹ مهر ، دو جلسه ی آنلاین رایگان برگزار میکنم 

اگه دوست داشتید بیاید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبید من عربیم از پایه داغونه امسالم کنکور دارم چ فیلم یا منبعی  استفاده کنم خوبه؟

و اگه از پایه ضعیف هستی ، میتونم باهات چند جلسه مطالب اساسی رو با  جزوه ای شامل تمام نکات کار کنم ، 

و اگه از پایه ضعیف هستی ، میتونم باهات چند جلسه مطالب اساسی رو با  جزوه ای شامل تمام نکات کار ک ...

دارم چن تا فیلم میبینم

اگه جواب نداد

مزاحمتون میشم

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

سلام عزیزم میشه در زمینه درس عربی کمکم کنی؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
سلام ، بله بفرمائید 

من عربی کنکور صفر صفرم از کجا شروع کنم 

کنکور تجربی شرکت میکنم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
من عربی کنکور صفر صفرم از کجا شروع کنم  کنکور تجربی شرکت میکنم

عربی راحت تر از چیزی هست که فکرشو میکنی و اگه کار کنی حتما نتیجه شو میبینی 

حتما از درس اول دهم شروع کن ، چون بهم پیوسته هست درس ها .

کتاب خیلی سبز درسنامه و تست های خوبی داره ، میکرو هم خوبه .

می تونی از فیلم های آموزشی رایگان هم استفاده کنی .

الان که اول ساله ، قشنگ میتونی آهسته و پیوسته پیش بری.

اگه با این وجود اوضاع خوب پیش نرفت ، میتونی باهام کلاس برداری ، من موقع درس دادن همه ی نکات رو کار میکنم و تست میزنم ، پیگیری و حل تمرین و تحلیل آزمون و غیره هم انجام میدیم ، هزینش رو هم کم میگم بهت که از پسش بربیای ، مطمئن باش تو هر آزمون شاهد بهتر شدنت خواهی بود و خیالت از عربی راحت میشع

سلام دوست عزیز میخواستم شرایط کلاستونو بدونم؟؟ببخشید من از صفر میخواستم یادبگیرم شما میتونید کمکم کن ...

سلام عزیزم ، من میتونم از دهم باهات کار کنم هفته ای یک جلسه ، هزینه کلاس جلسه ای ۱۰۰ تومن هست که میشه خودت خصوصی بگیری میتونی تو کلاس های نیمه خصوصی دو یا سه نفره ی من شرکت کنی که هزینت کمتر شه