2777
2789
عنوان

تاحالا خواب خودتون رو دیدید؟

324 بازدید | 45 پست

تاحالا شده خواب خودتون رو ببینید و با خودتون حرف بزنید؟ من دیشب تو خواب با خودم حرف میزدم به این صورت که فرد مقابلم خودم بودم  با اندکی تفاوت ،مثلا چشم های من مشکیه ولی تو خواب سبز میدیدم... تو خواب که خودم رو میدیدم با خودم گفتم من آنقدر ها که فکر میکنم زیبا نیستم... احساس میکنم اینکه خودم رو کمی زشت دیدم به خاطر زشتی های درونی ام ممکنه باشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیشتر خوابام مثل انیمیشن میمونه یا فیلم جالبه

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

خوب چشت سبز بوده. خوشگل بودی پس  حتما از نا خود آگاهت اومده.

نه چشم مشکی خودم قشنگتره  

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من بیشتر خوابام مثل انیمیشن میمونه یا فیلم جالبه

منم همینطور 

ممکنه همزادت باشه

اعتقادی ندارم به این چیزا .. ولی خیلی جالب بود برام

منم چند بار اینجوری دیدم خیلی ترسناک بود 😱

آره ترسناک و جالب ..امروز کلا فکرم درگیرش بود

نه ..ولی خاب های جن میبینم تاپیکام هسن

چرا 

یبار خانومی از آشناها تعریف کرد برام که 

زن دوم همسرش بوده . بعد یبار همسرش به بهانه بچه هاش. زن اول آورده خونه تا با این خانم آشنا بشه. بعد زن اول همش به این خانوم می‌گفته چقدر موهات قشنگن بذار برات ببافم. بعد انگار چندتا تار موش از تو شانه برداشته 

بعد این خانوم از اون موقع همش تو خاباش جن و اینا میده و نمیتونسته بخوابه