بچه ها ۱۰ روزه از تخمک گذاری و نزدیکیم میگذره ، دیروز بی بی گداشتم هیچ خطی نیفتاد (خط دوم مثبتی منظورمه)، الان گذشتم ب شدت کمرنگه در حدی ک فک میکنم توهمه ،، یه هفته مونده تا موعدم .. نگید صب کن چون ب شدت عجولم ، چ تستی هس انجام بدم؟؟
عزیزم رژیم پسر گرفتی؟؟منم مثل شما یدونه دختردارم و تو اقدامم واسه پسر
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
باید صبرکنی تا موعدت،چاره نیست،ان شاءالله بارداری ولی من ماه ها قبل مثل شما بودم هی بی بی چک میزدم و هی لحظه شماری کردم اخرم پری میومد!!اصلا بش فک نکن تا اگ ان شاءالله باردار بودی سوپرایز شی اگ پری اومد تو ذوقت نخوره🥰🥰
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲