2777
2789
عنوان

کمممممممممک

88 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. ما خونه اجاره کردیم ک امروز رفتم دیدم دو تا سوسک بزرگ و گنده مرده بودن 😩😩😭😭😭😭 هنوز وسایل نبردیم. خونش تقریبا قدیمیه. توروخدا ااا هرکی تجربه داره بگه چیکار کنم چی بریزم ریشه کن بشن 😭😭

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سم کامن بزن عالیه. خونه ای که ما اجاره کردیم مستاجر قبلی خیر ندیده گفت اینجا هیچی نداره وقتی تحویل گرفتیم یعنی فقط سگو گربه نبود هر حشره ای بگی داشت. چندمدل سم زدم فایده نداشت چندتا سم کامن خریدیم همه جا زدیم ریشه کن شدن خداروشکر الان 4 ساله هیچی نیست تو خونمون. 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
سم کامن بزن عالیه. خونه ای که ما اجاره کردیم مستاجر قبلی خیر ندیده گفت اینجا هیچی نداره وقتی تحویل گ ...

خیر ندیده صابخونه بهش گفتم سوسک نداره گفت نخیر سوسک نداره سوسک از کثیفی میاد و خونه من تمیزه. امروز رفتم دیدم دو تا لش سوسک اندازه خر مرده بودن دنیا رو سرم خراب شد چون در حد مرگ میترسم و بدم میاد. سوسکای شما بزرگ بودن؟ جواب میده بگیرم؟ 

خیر ندیده صابخونه بهش گفتم سوسک نداره گفت نخیر سوسک نداره سوسک از کثیفی میاد و خونه من تمیزه. امروز ...

خیر نبینن به منم همین دروغو گفت بعدشم گفت خیالت راحت. منم خیلی میترسم. بله خونه ما هم سوسک ریز و بزرگ داشت، هم مورچه ریز و مورچه پری بزرگ،ما سم زدیم همه جا رو یک هفته بعد اثاث آوردم دیگه چیزی ندیدم خداروشکر هنوزم نداریم

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
خیر نبینن به منم همین دروغو گفت بعدشم گفت خیالت راحت. منم خیلی میترسم. بله خونه ما هم سوسک ریز و بزر ...

خدارو شکر. پس برم بگیرم. هنوز ک اثاث نیاوردم. کجاها رو بزنم؟ بعدش همه درها رو ببندم؟ تا چند روز؟ 

خیر ندیده صابخونه بهش گفتم سوسک نداره گفت نخیر سوسک نداره سوسک از کثیفی میاد و خونه من تمیزه. امروز ...

سعی کن همه جا رو سم بزنی مخصوصا  اطراف کابینت ها و چارچوب در اتاقا. داخل کمد دیواری. سم کامن پودری نیست اسپری هست