2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بفهمونم

485 بازدید | 24 پست

بچه ها من یه مدته خیلی تو رابطه سردم. بینهایت. 

خودمم علتشو میدونم. علتش اینه که حس میکنم مث مردای هوسباز، فقط بخاطر این مساله میاد سمتم. 

چون یه سره ازم ایراد گرفته این اواخر، حس میکنم دوسم نداره. 

با اینکه من هیچیم نسبت به اول ازدواجم تغییر نکرده، نه وزنم نه هیچی. 

این حسمم دست خودم نیستا. خیلی عمیقه. 

تا جایی که بتونم ناخوداگاه میپیچونمش. 

اونم قاطی میکنه🤕🤕

ولی فک میکنم اگرم بهش بگم اونوقت محبتاش دیگه برام مصنوعی میشه. 

الان یادم اومد یبار یه ماه پیش که میپرسید دلیلشو گفتم بهش... ولی تغییری نکرد🤕

شاید حست اشتباه باشه🙄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتودرمان کن عزیزم چن باردست ردب سینش بزنی خدایی نکرده وضع ازاینم بدترمیشه🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خب منم همین برام سواله.  چیزایی نیست که ذهنمو اونقدر درگیر کنه، ولی میدونم تو عمق وجودم تاثیرش ...

منم حساسم درکت می کنم 

امیدوارم مشکلاتت حل شن و به آرامش برسی💛💚

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
مثل من.ازبس بد بودم تواین چیزاها الان حس میکنم با کسی وارد رابطه شده

عزیزدلم دکترنرفتی دنبال راههای درمان چی؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
۴ساله از طب سنتی بگیر تامشاورو س ک س تراپ باکلی هزینه های الکی ک برام کرد همش بی نتیجه بود.من خیلی م ...

اینجوری نگواجی قربونت برم🌹

مطمئن باش راهی هس علم پیشرفت کرده ناامیدنشوگلم 

ببینم بعدزایمان سردشدی؟