2777
2789

دختردایی ام خیلی باسیاست وبا پنبه سر میبره خیلی حسادت خانواده ما رو میکنه خودش ازدواج کرده وزندگی خوبی داره نمیدونم چرا چشمش دنبال زندگی ماست میخواد زندگی خواهرم رو بهم بزنه باور کنید از زبون دومادومون رفت به خواهرم گفت که مثلا رابطشون رو بهم بزنه ولی خداروشکر بخیر گذشت که دوساعت بعدش خودش (دختردایی ام)با شوهرش دعواش شد طوریکه شوهرش میخواست بزنتش.

از طرفی خواهرم هم خیل ساده اس و زودجوش هم هست میترسم با حرفای این خانم زندگیش بهم بریزه.بخدا ماخانواده کم دستی هستیم هنوزم مستاجریم 

هر چی هم بهش میگم حرف منو اصلا قبول نداره

چیکار کنم که شر این دختردایی کنده شه چه سیاستی به خرج بدم؟

قطع ارتباط کنید

و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷 ممکنه صدتا مشکل واستون پیش بیاد، ممکنه بارها با هم دعوا کنین و حتی مقطعی از هم متنفر بشین. فقط یه نصیحت بهتون میکنم هیچوقت نه همدیگه رو تحقیر نکنین و نه حرمت همدیگه رو بشکنین. رابطه ای که حرمتش از بین رفته یه رابطه ی تمام شدست🩵 قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه رو خوشحال کنیم ، قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه با ما دوست باشن ❣️ نادیده بگیر هرکسی رو که شایسته توجه نیست🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خالم حسوده و زبونش نیش داره باهاش قطع رابطه کردم تو جمع ها هم فقط سلام خداحافظی میکنم بعد تو چطور ...

خانواد ه ام خیلی اصرار دارن باهاشون رفت وامد کنن من منتفرم ازش حتی ج تلفنش رو هم نمیدم

وقتی میاد خونمون کم محلی میکنم خودش میفهمه بعد میگه خب مامانت گفته بیاییم با کمال پررویی

قطع رابطه 

سرد برخورد کنید 

من سر موضوع ازدواجم یه سری افراد خیلی نزدیک دخالت کردن اونم از روی دلسوزی ولی نشوندمشون سرجاشون 

فقط در حال سلام و خداحافظ باهاشون ارتباط دارم جایی که اونا باشن تا جایی که امکان داشته باشه نمیرم ، اینجوری حد خودشون رو فهمیدن و الان جرات ندارن حتی توی کوچکترین مسائل هم نظرشان رو بگن و من الان دارم زندگی میکنم راحت 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
من اصن رفت و آمد نمیکنم با آدم های سمی ،وقتی می شناسی طرفو دیگه چرا باز ادامه میدید 😑

خانواه ام .....چون ما بی کس هستیم اینا هم زبون میریزن تا یکی رو میبینن خودشون رو گم میکنن براهمینم مامانم میخواد ارتباط باهاشون داشته باشه

بدبختی من اینه که خانواد هام هم ساده ان هم  حرفمو قبول ندارن

منم خودم قطع رابطه ام ولی خونوادم ارتباط دارن 

شما هم به خواهرتون با مدرک نشون بدید که این خانم قصد خراب کردن زندگیش رو داره 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚