hani769 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 عنوان لاغری 107 بازدید | 13 پست کیا با قرص لاغری وزن کم کردن؟؟میخوام بادی فیت بخرم،کسی استفاده کرده ایایا یه قرص لاغری دیگه استفاده کردین؟ یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺 1400/07/01 | 11:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98957 عوارص داره قرصا وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
hani769 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 عوارص داره قرصا تو اون کانالی ک عضوام،خیلیا هستن ک باهاش لاغر شدنمیخوام منم امتحان کنم،چاره ای نیس یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8927 نخر بابا کلی ادم جونشونو از دست دادن بابت ای قرصا و مکمل هاورزش کن مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8927 تو اینستا سرچ کن مهسا انلاین تو دوره ورزشی مهرماه اش شرکت کن تا عید لاغر میشی مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
hani769 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 تو اینستا سرچ کن مهسا انلاین تو دوره ورزشی مهرماه اش شرکت کن تا عید لاغر میشی من اهل ورزش کردن نیستم اخه یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8927 من اهل ورزش کردن نیستم اخه ورزش حال روحی منو خوب میکنه من عاشقشم مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
hani769 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 ورزش حال روحی منو خوب میکنه من عاشقشم خوشبحالت عزیزم یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
آنانینی عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 42 من الفا ۵۰ عددی خوردم، خیلی عالی بهم جواب داد ۱۱ کیلو با کمی پیاده روی کم کردم
hani769 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 من الفا ۵۰ عددی خوردم، خیلی عالی بهم جواب داد ۱۱ کیلو با کمی پیاده روی کم کردم توی یه ماه؟دعا کن قرصی ک منم خریدم ضرر نداشته باشهچندخریدی؟ یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
آنانینی عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 42 توی یه ماه؟ دعا کن قرصی ک منم خریدم ضرر نداشته باشه چندخریدی؟ ۴۴۰ تومان
آنانینی عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 42 توی یه ماه؟ دعا کن قرصی ک منم خریدم ضرر نداشته باشه چندخریدی؟ شما چی خریدید؟
hani769 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 شما چی خریدید؟ من بادی فیت خریدمتو نه روز یکو نیم کیلو کم کردم،البته بدون ورزش،چون اهل ورزش نیستم الانم ادامه میدمتو خیلی گرون خریدی ولیاز کجا خریدی تو؟توی یک ماه ۱۱ کیلو کم کردی؟ یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
آنانینی عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 42 من بادی فیت خریدم تو نه روز یکو نیم کیلو کم کردم،البته بدون ورزش،چون اهل ورزش نیستم الانم اد ... من از یه پیج خریدم royalchagi