2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

649 بازدید | 34 پست

رحم اجاره ای میشم 20 سالمه یه دختر 2 ساله دارم و متاهلم هرکی گیرندس و مشکل مالی نداره بیاد خصوصی قیمتم بیشتر از قیمتی ک واسطه ها میگن میخوام لطفا نظر ندید راجب اینکار قضاوت نکنید و از روی کنجکاوی نیاید خصوصی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اگر مشکلی داری خدا کمکت کنه همین.

لبت همیشه خندون عزیزم به چی میخندی🤔

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرت اجازه میده از مال یه مرد دیگه ای رو توبدنت رشد بدی

مال مرد دگ چیه جنین فریز شدس اره اجازه میده بدون اجازه اون ک نمیشه 

ببخشید ولی دخالت نکنیم بهتره. 

سوال برام پیش اومده بود همین 

وگرنه به من که مربوط نیس

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اینجا مشکلت حل نمیشه گل

کجا مشکلم حل میشه پس

خدا بهت توان بده...چه ایرادی داره دل ی خانواده ای،شاد میشه تا می تونی باهاشون مهربون باش

اگر اونا مشکل منو حل کنن چرا باهاشون مهربون نباشم از وقتی فهمیدم ک برای اینکه بچه داشته باشن تاالان چقد هزینه کردن یجوریم همش حالت بغض و افسردگی دارم

برو مراکز ناباروی شهرتون اونجا بگو 

شهرمون مرکز ناباروری نداره

ان شاء الله .... خدا مشکلت رو با دستای مبارک خودش حل کنه عزیزم...

انشالله