بچه ها.... دخترم که نوجوانه از وقتی کلاسا مجازی شده همش استرس داره....و.روزی هزار بار بهم میگه مامان امتحانمو خراب نکنم؟ میگم نه دوباره نیم ساعت بعدش......یا مثلا میخواد ظرف بشوره همش فک میکنه کف رو ظرفه..... بهش قبلا ها گفته بودم اگه شبا دیر بخوابی نمرههاتو کممیگیری..... حالا مثلا یک شب که دیر میخوابه همش دم به دقیقه میگه مامان کم نشم.......😵😨
سلام عزیزم. بغلش کنید، بهش دلگرمی بدید و بگید تو حتی اگه صفر هم بیاری برای ما مثل الان عزیزی و عاشقتیم. فعالیت های شاد و مفرح بذارید توی برنامه زندگیتون. و بگید اگه بعضی وقت ها تاکید می کنم روی درس خوندنت، بخاطر آینده ت هست وگرنه تو همیشه عزیزما هستی دخترکم. و اینکه شاید راه حل های من معتبر نباشه. پس بازم خودتون با مشاور درتماس باشید و راهکارهای مشاورتون رو پیاده کنید توی زندگی.😘😘
🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸