2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

129 بازدید | 11 پست

سلام بنده یه خواهر شوهر مجرد دارم که خانوادش سعی دارن یجوری بندازنش گردن من تا نگهداری کنم جوریی شده که میترسم حتی دلوتش کنم خونمون یعنی میاد میمونه یجوریم رفتار میکنه انگار تو ادم نیستی نمیدونم بخدا چی کنم شوهرمم باهام زیاد خوب نیست حق رو بمن نمیده میگه خواهرمه باید بیاد بقران اینو راست میگم مادر خودش دختراشو راه نمیده ولش کرده اینجا تنها رفته یه شهر دیگه نمیدونم چطور ازمن انتظار دارن خانمای نی نی سایت کمکم کزد اصلا سیاست ندارم  وخیلیم ترسوام چکار کنم شرش از زندگیم کم بشه 

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی مجبوری اول شوهرت رو راضی کنی

شوهرم خودش خوشش نمیاد بیاد خونه مامانم از همون اولم اینجوری بود من کاریش ندارم هیچ وقت باهاش دعوا نکردم به این خاطر بقران اینم کاری ندارم میگم بیا ناهارشو بخوره و بره حالیش نی میاد اوار میشه تو سرم

بی محلی کن به شوهرتم توجه زیاد کن باهاش رابطه گرم داشته باش براش لباسای باز بپوش خجالت بکشه بره

چی میگی این ازوناست....پروئه یعنی کامل باید بهش بگی نیا خونمون که حالیش بشه 

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:

09127906020